ben neden göremedim
keşke ss yerine fotosunu çekip atsaydın
hocam rahatsız olmuyorsan ve sorun olmaz diyorsan gönderme ama bozar dersen gönder ama 20 gün falan beklerin haberin olsunSağ altta işaretliyip atıcam bir saniye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet öyle yapıcam kusura bakmayın.
Koydum.
@RuthlV5
Normalde bu kadar büyük değil yakın ve telefondan olduğu için öyle.
hocam rahatsız olmuyorsan ve sorun olmaz diyorsan gönderme ama bozar dersen gönder ama 20 gün falan beklerin haberin olsun
iade için açılmaması gerekiyor diye biliyorum aldığın yeri ara durumu anlat iade olur derlerse iadeye göder olmaz derlerse garantiye gönderirsin sıfırını verirler ama baya bi beklersin 2 türlü deİade etsem, araya ölü pixel'i sokarsam garanti vs. sokabilirler işin içine.
iade için açılmaması gerekiyor diye biliyorum aldığın yeri ara durumu anlat iade olur derlerse iadeye göder olmaz derlerse garantiye gönderirsin sıfırını verirler ama baya bi beklersin 2 türlü de
aynı problem bendede oldu ilk gün hiçbirşey yoktu 2. gün siyah renkte 3 adet lacivert şeklinde ölü pixel denk geldi ve şuan bu durumu yeni yaşadım siz ne yaptınız acaba bilgi verebilir misiniz ? siyah renkte ölü pikseller gözüküyor diğer hiçbir renkte gözükmüyor bende anlam veremedimNormalde ölü pixel veren bi model değil diye biliyordum. İlk gün test ettim monitörde hiçbir sorun yoktu diğer gün bir anda oldu.
Aynen öyle birkere alıyorsun ölü pikselli kullanma garantiye gönder sıfırını yollasınlar sana biraz bekle bişey olmaz yanihocam bir kere mönitör alıyorsunuz iade edin dert ediğinize değmez ya da garantiye gönderin ölü pixelli bir mönitör kullanmaya ne gerek var