240hz modelini kullanıyorum çok memnunum 10k bütçeniz varsa 240hz olanını alın derim
260 hz olanıda 10k di sanırım bu aoc
Varsa linkini atabilirmisin 0 dan kasada alacam 50 55k arası onun araştırmasını yapıyorum ilk baş bunla başlamam mantıklı olur mu240hz modelini kullanıyorum çok memnunum 10k bütçeniz varsa 240hz olanını alın derim
Hem kasa alıp hemde ekran biraz kasabilir beni şimdilik attığım ile başlasam bunu 2. Monitör yaparım diye düşünüyorum260 hz olanıda 10k di sanırım bu aoc
Varsa linkini atabilirmisin 0 dan kasada alacam 50 55k arası onun araştırmasını yapıyorum ilk baş bunla başlamam mantıklı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem kasa alıp hemde ekran biraz kasabilir beni şimdilik attığım ile başlasam bunu 2. Monitör yaparım diye düşünüyorum
Teşekkür ederim![]()
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G42ZE ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
hocam shankar abimin attığı o model değil benimki bu galiba panelde farklılıklar varTeşekkür ederim![]()
Evet farklılıklar var 2 monitör de farklı ama bu rakamlar beni zorlayacak gibi hem bilgisayar alıp hem ekran 65k geçmemesi lazım araştırmaya devam edecem teşekkürler yardımın içinhocam shankar abimin attığı o model değil benimki bu galiba panelde farklılıklar var
![]()
AOC Q27G4ZR 27" 0.3Ms QHD Pivot IPS 260Hz Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com