Neler Yeni

🔥İndirim Apple iMac M3 8/256 4.5k Retina Ekran 44999 TL!

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Renk doygunluğu ve kontrast olarak oled daha iyi degil mi? Tasarım için nasıl iyi oluyor? Retina dediğimiz markanin satış stratejisi için çıkarttığı bir isim. Piksel yoğunluğunu belirtmek için kullaniyor.
Oled ekranlar bu tarz işler içi uygun değil. Photoshop side barları tarzı şeylerin ekranda sabit durması oled yanığı yapar. Bu yüzden halen tam olarak uygun değil.

malicleyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
muhammed ali kaya
M3 pro macbook kullanıyorum. Diski silip sıfırdan kurulup yaptım. 18 GB ram olan modele sahibim. Sadece sistemin kullandığı ram 9-10 GB arası. Kurulum yaptığım sürüm yapay zeka olmayan Sonoma sürümü olmasına rağmen bu şekilde. Tercihinizi ona göre yapın.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,940
İsim
Selim
İş için 8gb yetmiyor artık testlerde gördük 16gb versiyonu 8g olana render vb iş odaklı uygulamalarda aşırı fark atıyor bu yüzden ağır iş odaklı bir amacınız varsa 16gb olana yönelin

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Facebook makinesi. 28e m4 mac mini alıp 9'a da 27" 4K monitör alırım. Normal bakış mesafesinden ucu ucuna retina şartlarını sağlıyor 24" kadar keskin olmasa da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Base model m1 mba ile bilgisayar mühendisliği okumuş ve gayet memnun biri olarak söylüyorum 8 ram o zaman en ucuz model için bütçe de göz önünde bulundurularak kabul edilebilirdi fakat m2 m3 gibi daha da hızlı işlemciler ve istenen fiyatlar göz önünde bulundurulunca çok abes duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,726
Üyeler
167,710
Son üye
fixit
Top Bottom