Neler Yeni

Apple Watch aldıktan sonra ürün beğenmezsem iade olurmu?

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
Merhabalar pandemiden dolayı mağazalara gidemiyorum olduğum şehirde yok online sipariş versem Apple watch geldiğinde beğenmez isem iade olurmu?

SkyMoon

80+
Kutuyu açmadığınız müddetçe iade kabul ederler. Apple’ın kendi sitesinden alırsanız 14 gün içerisinde kabul edebilir diye biliyorum ancak yine de bir telefon açıp sorun.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
apple watch çok iyi bir ürün.denemek için almıştım.o gün bugündür kullanıyorum.pişman olacağınızı sanmam.

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
apple watch çok iyi bir ürün.denemek için almıştım.o gün bugündür kullanıyorum.pişman olacağınızı sanmam.
Hocam kutusunu açıcan kolumda deneyeceğim sizce iade alırlarmı denesem

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam kutusunu açıcan kolumda deneyeceğim sizce iade alırlarmı denesem
apple ürünleri etkinleştiği an garanti başlıyor.bilmiyorum açıkçası iade durumunu.istediğiniz özellikler bellidir sonuçta.teknoloji marketinde inceleyin derim.

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
apple ürünleri etkinleştiği an garanti başlıyor.bilmiyorum açıkçası iade durumunu.istediğiniz özellikler bellidir sonuçta.teknoloji marketinde inceleyin derim.
Markete gitme şansım. Yok o yüzden sordum da

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Malesef jelatini açılmış ürünü iade edemessiniz.

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
Malesef jelatini açılmış ürünü iade edemessiniz.
He istediğim bu ürünü bakmaya gidemem bayrama kadar internet sipariş versem beğenmez isem iade olurmu onu araştırıyordum peki kullanışı nasıl rahatmı kolda terleme yapıyormu rahatsz ediyormu ve son olarak model olarak Nike mi düz mü rahat eder günlük kullanım için

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
He istediğim bu ürünü bakmaya gidemem bayrama kadar internet sipariş versem beğenmez isem iade olurmu onu araştırıyordum peki kullanışı nasıl rahatmı kolda terleme yapıyormu rahatsz ediyormu ve son olarak model olarak Nike mi düz mü rahat eder günlük kullanım için
Kullanışı rahat. Terleme falan yapmıyor. Nike versiyonunu kullanıyorum. Hem görüntüsü hoş hem de içinde + olarak birkaç uygulama yüklü geliyor.

Top Bottom