Hocam kutusunu açıcan kolumda deneyeceğim sizce iade alırlarmı denesemapple watch çok iyi bir ürün.denemek için almıştım.o gün bugündür kullanıyorum.pişman olacağınızı sanmam.
apple ürünleri etkinleştiği an garanti başlıyor.bilmiyorum açıkçası iade durumunu.istediğiniz özellikler bellidir sonuçta.teknoloji marketinde inceleyin derim.Hocam kutusunu açıcan kolumda deneyeceğim sizce iade alırlarmı denesem
Markete gitme şansım. Yok o yüzden sordum daapple ürünleri etkinleştiği an garanti başlıyor.bilmiyorum açıkçası iade durumunu.istediğiniz özellikler bellidir sonuçta.teknoloji marketinde inceleyin derim.
bir sorunuz varsa cevaplarım.ne için alacağınızı da söylerseniz yardımcı olurum.Markete gitme şansım. Yok o yüzden sordum da
He istediğim bu ürünü bakmaya gidemem bayrama kadar internet sipariş versem beğenmez isem iade olurmu onu araştırıyordum peki kullanışı nasıl rahatmı kolda terleme yapıyormu rahatsz ediyormu ve son olarak model olarak Nike mi düz mü rahat eder günlük kullanım içinMalesef jelatini açılmış ürünü iade edemessiniz.
Kullanışı rahat. Terleme falan yapmıyor. Nike versiyonunu kullanıyorum. Hem görüntüsü hoş hem de içinde + olarak birkaç uygulama yüklü geliyor.He istediğim bu ürünü bakmaya gidemem bayrama kadar internet sipariş versem beğenmez isem iade olurmu onu araştırıyordum peki kullanışı nasıl rahatmı kolda terleme yapıyormu rahatsz ediyormu ve son olarak model olarak Nike mi düz mü rahat eder günlük kullanım için