Yardım Apple watch iade hk soru

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
140
Mediamarketten 2 hafta olmadi daha alalı sifir apple watch se gps 40mm

İade etmem mumkunmu gidip ? Biri soyliyebilirmi para alabilirmym

Mediamarket iade konusunda pek iyi değil ama şansını dene. 2 hafta geçmediyse iade ederler.

Fakat anında veya kısa sürede banka hesabına gelmez.

Mediamarketten 2 hafta olmadi daha alalı sifir apple watch se gps 40mm

İade etmem mumkunmu gidip ? Biri soyliyebilirmi para alabilirmym
Direk gidip mağazadan aldıysanız iade hakkı yok diye biliyorum eğer ürün ayıplı değilse. Yani internetten alınan ürünlerdeki 14 günlük cayma hakkı gibi vazgeçtim iade ediyorum olayı, bildiğim kadarıyla fiziki mağazadan alımlarda olmuyor

Direk gidip mağazadan aldıysanız iade hakkı yok diye biliyorum eğer ürün ayıplı değilse. Yani internetten alınan ürünlerdeki 14 günlük cayma hakkı gibi vazgeçtim iade ediyorum olayı, bildiğim kadarıyla fiziki mağazadan alımlarda olmuyor
Avm icindeki magazasindan aldm bu pzt daha sifir. Olmazmi para iade

Avm icindeki magazasindan aldm bu pzt daha sifir. Olmazmi para iade
Olmaz. Sadece onlineda 2 hafta iade hakkınız var malı görmediğiniz için. Kusur olmadığı sürece iade edemezsiniz.

Olmaz. Sadece onlineda 2 hafta iade hakkınız var malı görmediğiniz için. Kusur olmadığı sürece iade edemezsiniz.
Kanka bu pzt aldm daha avm icindeki magazasindan sifir yani daha keske almasaydm diyorm özel bi durum var napcam

Kanka bu pzt aldm daha avm icindeki magazasindan sifir yani daha keske almasaydm diyorm özel bi durum var napcam
Teknosadan mağaza içi aaldığım airpods 2 proyu mağazada iade etmiştim kaldı ki kulaklık yani hijyen diyip almayabilirlerdi.

Ama bu biraz şans işi. Senle ilgilenen yetkilinin insafı tamamen.

Geri