LLumarHiç bir satıcıdan zivent cevabı almadım.
ve xpelLLumar
Marka gamı artık çok geniş ve stabil düzeyde yani çok kötü ppf i zaten kullanmıyorlar.Bu işte en önemlisi işçilik.Güzel bir usta araştırması yapıp llumara gidebilirsin düzenli bakımını yaparsan min 8 sene kullanırsın.Varmı başka önerin?
oracalın iyi olduğunu duymuştum. bazı yerler tph yapıyor mesela o yüzden ucuz olabilir. tph olmamasına dikkat edin. kendini yenileme özelliği olan tpu'durBaya yer buldum ucuz pahalı tek farkı ppflerin markaları var.
Mesela teckwrap, oracal, endura, g shield gibi hangisi en iyilerindendir?
Evet tpu bakıyorum sadece zaten saydıklarım hepsi tpu.oracalın iyi olduğunu duymuştum. bazı yerler tph yapıyor mesela o yüzden ucuz olabilir. tph olmamasına dikkat edin. kendini yenileme özelliği olan tpu'dur
hocam 3M altı araclar icin ben pek mantıklı bulmuyorum cunku ppf kaplamada iyi para. en fazla 4 sene civari gidiyor 7-8 diyenler yalan direk. zaten kazada karşı taraf hatalıysa deger kaybı alıyon cok vermeselerde yine veriyorlar ama cepten 50-60k vermek biraz abartı benceTogg niye ki?
Sokakta kalacağı için çiziyorlar. Adam vurup kaçıyor mecbur.hocam 3M altı araclar icin ben pek mantıklı bulmuyorum cunku ppf kaplamada iyi para. en fazla 4 sene civari gidiyor 7-8 diyenler yalan direk. zaten kazada karşı taraf hatalıysa deger kaybı alıyon cok vermeselerde yine veriyorlar ama cepten 50-60k vermek biraz abartı bence