Musa Dinç
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası ben atiker taktırdığım için parça sorunu vardı sanırım araç sport modda takılıyor ilerlemiyoru uzun yolda belli bir km yapınca bu lpg den oldu ayrıca titreme vs oldu zaten atikerden kurtulcam yoluma bakacam. Şimdi özel servise gidiyoruım baktırmaya ona göre tekrar güncelleyecem.LPG aracı öldürmez ömrünü uzatır. SOrun şundan kaynaklanıyor. Her araca aynı lpg kiti takan her araca aynı şekilde montaj yapan ustalar yüzünden sorun çıkıyor. Belki 10 farklı araca LPG taktırdım ve 100k kmlerce kullanıldı. daha 1gün olsun problem yaşamadık hiç bir konuda benzinde neyse lpg de odur. Ne ustalar tanıyorum Lpgli araç lpg kokar diyen neleri var. Öyle bir şey yok LPG kokusu varsa o aracın montajı düzgün yapılmamışlar veya lpg kiti o araca uygun değildir. Bunun gibi tonlarca sorunun sebebi Ya ustasındadır. Yada kullandığı kitten kaynaklanıyordur. adam karbiratörlü diye brodway taktığı kiti 2.5 motor karbüratörlü bmw ye takıp sonra bu araç lpg takınca şöyle sorun oldu şu oldu bu oldu gibi muhabbetler malesef çok sık gördüğümüz bir durum. Aynı şey 1.6 atmosferik araçlarda kullanılan lpg enjektörünü 2.0 motorda kullanan insanların yazılım yoluyla motorun gerçek gücünü kısarak Lpg enjektörünün seviyesini korutarak araçtan aldığın verimi düşürerek malesef sizin gibi Aracı öldürüyor muhabbeti yapmalarına sebep oluyor. LPG konusunda 15 yıldır çok tecrübe yaşadım koşullar düzgün olduğunda bmw m5 lpg takıp 3-5 kişiye kullandırtıp sonra bu araç lpgli benzin hiç yok dedikten sonraki şaşkınlıklarını bir tek ben bilirim. 1 Usta sağlam olacak 2 Hangi araca hangi LPG kit takılır bilgisi olacak Gerekirse LPG konusunda seminerlere katılacak eğitim alacak öyle kulaktan dolma bilgiler malesef çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lpg li kullandığım ve Benzinden hiç farkı olmayan gaz tepkimesi dahil araçlar şunlardı.
Opel Vectra 96 model 2.0 GT
Toyota corolla 96 . 1.6 GLİ
Hyundai Sonata 98 3.3 V6
BMW m3 87 3.2 alpine
BMW m5 e39
Mercedes e55
Son olarak WW GOLF 2.0 TSI 2020 ( sıvı kit )
LPG konusunda kafanıza takılan herşeyi buradan öğrenebilir ve LPG li araç kullanma zevkine ortak olabilirsiniz.
![]()
Üçel Mühendislik - Üçel Otogaz & Çeki Demiri & Yağ Bakımı
Kateogorier LPG Montajı LPG Tadilat Tamirat LPG Tank Değişimi LPG Yedek Parça Egzoz Emisyon Yağ Bakımı Mekanik Onarım Çeki Demiri Karavan LPG UTTS Montajı Üçel 25 yılı aşan tecrübe konusunda uzman ekibi. 0552 232 66 00 İletişim Çeki Demiri Yıllık 1000 araçlık montaj adedi Ürünler Her marka model...www.ucelotogaz.com.tr