Neler Yeni

Arabayla Kaza Yaptım Şimdi Ne Olacak ?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
HasHoca
Arabayla yolda giderken önümdeki araç yaya şeridi olmayan yerde ani fren yaptığı için arkadan vurdum arabasında neredeyse hiç hasar olmamasına rağmen (benim arabanın tamponu çatladı sadece) tutanak tutmak istedi polis geldi tutanak tuttu şimdi ne yapmam gerekiyor ve ne olacak ?
Sigortaya gitmen gerek , yani ben öyle biliyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O kadar da az değil kanka geçen sene park halindeki arabaya vurdum sadece farı kırıldı sigortayı 3000 TL daha pahalıya yaptırdım bu sene
Hasarsızlık alma şartları var. İlden , araç sahibinin kazalarına kadar farkedebiliyor.
Dediğin gibi değişebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sigortaya gitmen gerek , yani ben öyle biliyorum
Sigortaların köşelerdeki bakkal gibi yerleri yok. Bu iş bürolar üzerinden dönüyor. Sigorta büroları dosyalara bakıyor , yetkili bir eksperi yollayıp aracın resimleri çekiliyor , fiyatlar belirleniyor , fiyatlar ve kusurluluk durumu bürodan onaylanınca dosyayı açan servis araca başlıyor ve her aşamada resimliyor bitiriyor ve dosya tekrar onaylanıp işlemler hasar kaydına yansıyor.
Sigortaya gitmesine gerek yok

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Alıntıyı görüntüle

Arabada bence hiç bişey yok zaten adamın abartmasi bence
Bence araba da hiçbir şey yok. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul da bu tarz arkadan tıklatmalar günde binlerce oluyor. Hasar yoksa kusura bakma diyip devam ediyorsun. Bu aracın sahibi de yeni şoför herhalde bu kadar abarttığına göre. Araç sahibi ile görüş yaptırmalık bir durum göremiyorum ben.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
HasHoca
Hasarsızlık alma şartları var. İlden , araç sahibinin kazalarına kadar farkedebiliyor.
Dediğin gibi değişebiliyor.

Sigortaların köşelerdeki bakkal gibi yerleri yok. Bu iş bürolar üzerinden dönüyor. Sigorta büroları dosyalara bakıyor , yetkili bir eksperi yollayıp aracın resimleri çekiliyor , fiyatlar belirleniyor , fiyatlar ve kusurluluk durumu bürodan onaylanınca dosyayı açan servis araca başlıyor ve her aşamada resimliyor bitiriyor ve dosya tekrar onaylanıp işlemler hasar kaydına yansıyor.
Sigortaya gitmesine gerek yok
Bence zaten kücük bi çatlaksa hiç hasar kaydına gerek yok . Kaza yaptığınız kişiyle aranızda halletmek en iyisi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
kasko yok mu

Top Bottom