Aramalardan virüs bulaşırmı?

Cevap :

• Kesinlikle evet

Oylar: 0 0.0%
  • Evet

Oylar: 1 5.0%
  • Bazı virüsler : keylogger, rat, trojan vb.

• Bunun için özel üretim virüsler var

• Hayır

Oylar: 3 15.0%
  • Kesinlikle hayır

Oylar: 2 10.0%
  • İmkansız

Oylar: 1 5.0%
  • Psikoloğa görün..

Oylar: 2 10.0%
  • Psikoloğa görün (evet, kesinlikle evet)

Oylar: 7 35.0%
  • Psikoloğa görün (hayır bulaşmaz)

Oylar: 8 40.0%
  • Psikoloğa görün (evet bulaşır)

• Oy kullanan toplam üye
    20

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Sorum açık. Birini aradığım zaman veya o beni aradığı zaman onun telefonundaki yada benim telefonumdaki virüs ona bulaşabilirmi veya telefonu kontrol edebilirmi?

Psikolog da kurtarmayabilir, elektronik aletleri kullanmayı bırakmanızı öneririm.

Sorum açık. Birini aradığım zaman veya o beni aradığı zaman onun telefonundaki yada benim telefonumdaki virüs ona bulaşabilirmi veya telefonu kontrol edebilirmi?
Böyle bir şey olsaydı Dünya genelinde hacklenmedik telefon kalmazdı :D
Psikolok tek çare...

Ole sey olmaz hocam,olsaydi dolandiricilar senden hicbir bilgi almadan sadece arayarak seni hacklerlerdi....

Hiçbir şey olmaz fakat Tor kullanıyorsanız Tor a güvenip illegal sitelere girmeyin

Şöyle bir şey var seni arayan biri belirli bir süre hatta tutarsa seni yada direkt olarabilir, emniyetin sistemiyle anlık olarak yerini canlı konum açmışsın gibi görür, Bu da mantıken hackleme sayılır, Yani Kısmen Evet.
Ama trojen , keylogger vs asla. Şuan için imkansız ama gelecek için değil, Örneğin Samsungun verilerine erişip ya da samsungda yetkili biri tüm cihazlara ya da stock yazılımlara tetiklenebilen bir virüs yazar, virüsü tetiklemek içinde 05xxxx numaradan arama gelirse virüsü oluştur ya da aktif et gibi bir şey olması lazım. Ama temiz cihazda temiz donanımda bunu sadece arama yaparak oluşturması imkansız.

The Onion Router açılımı. Girdiğiniz sitelerdeki bilgilerinizi şifreliyor.(Örneğin ip adresi gibi yani internette gizlilik sağlıyor) Çoğu hacker gizlilik açısından çok iyi olduğu için bu tarayıcıyı kullanıyor. Deep Web dediğimiz yerede bu yüzden sadece bu tarayıcıdan giriliyor. Çoğu ülkenin hava savunma sistemi vs. Tor a kurulu(Girmeniz için özel routerlar lazım normal olarak giremiyorsunuz oralara ama Tor tabanlı) Gizlilik istiyorsanız bunu kullanabilirsiniz fakat çok dikkatli olun yanlış bir siteye tıkladığınızda başınıza iş gelebilir çünkü sahte websiteleride bu tarayıcıda çok fazla arama sonuçlarınızın %80 i sahte site fakat unutmayın internette tam gizlilik denen bir şey yoktur. (Ben ara sıra Tor kullanıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,728
Üyeler
192,479
Son üye
ahmetmeral1
Geri