Aranızda ailesi hiç tatile gitmeyen var mı?

ulvi34

80+
Reaksiyon skoru
10
Benim ailem hiç tatile gitmiyor 18 yaşındayım Van da yaşıyoruz burada göle bile gitmiyoruz kaç yıldır en son hatırlıyorum 6-7 yıl önce gidiyorduk bazen pikniklere göle falan son 6-7 yıldır hiç gitmiyoruz ailecek şimdi maddi durumumuz da yok arabamız da yok şimdi. Aranızda Ailesi hiç tatile gitmeyen var mı?

Benim ailem hiç tatile gitmiyor 18 yaşındayım Van da yaşıyoruz burada göle bile gitmiyoruz kaç yıldır en son hatırlıyorum 6-7 yıl önce gidiyorduk bazen pikniklere göle falan son 6-7 yıldır hiç gitmiyoruz ailecek şimdi maddi durumumuz da yok arabamız da yok şimdi. Aranızda Ailesi hiç tatile gitmeyen var mı?
Dururmumuz kotu değil ancak bizde gitmiyoruz

Biz son 6-7 yıldır ailecek hiç tatil yüzü göremedik koca yaz ayları gelip geçiyor evimiz çok sıcak oluyor evde bunalıyoruz sıcaktan canımız sıkılıyor ama ne yapalım
Kendin gezebildiğin kadar gez kankam imkanın ne kadar yetiyorsa. Aileler alışmış öyle oturmaya veya tatili direk köy, piknik, sanmaya yapacak bir şey kalmıyor. Bizimkiler gidiyor ama ben gitmiyorum huzurlu olamıyorum sorunlu aile durumu olunca. Ufak arkadaş çevren varsa toplanın gezin daha iyi hissedersin.

Bizim ailede herkes birbirine Hasim. Tatile gitmeyi köye gitmek düşüncesinden vazgecirtemedik aileyi hâlâ. Yaşadığımız şehirdeki en ünlü bilinen yerlere bile gitmedik. Şehirdisindan gelen adam baba 10 km ötedeki doğa manzarası yeri anlatıyor ben dinliyorum.

Tatil mi? O da ne?

Knk bende vanda yaşıyorum tatile gitmek artık lüx oldu ama göle yüzmeye yazın ayda 1 defa bile olsa belediye otobüsüyle gidilir yani en fazla 700 TL harcanır o para da 1 ayda biriktirilir

Bence Anadolu ailelerinde sorun var. Evet para yok tatile gidemeyen de çok ama kimse de eğlenmeye çalışmıyor. Gördüğüm ailelerin hiçbiri bir yerlere gitmek istemiyor. Ya hafta sonu olur al aileni küçük bir şey olsa da deniz kenarı olsun, güzel manzaralı piknik yeri olsun en azından çay içmek bile huzur verir insana ama yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri