Yardım Arctic fanlardan hangisi alınır

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,847
Ben de aynı fanlara bakıyordum şimdi. Kasanın fanları angara dolmuşu gibi kafamda angaralı namık dönüyor.
kanka msi ın fanları iyi kasa ile gelen onlarında basıncı düşük ama thermalright aldım almaz olaydım ya birader bir sesli bir sesli 1000rpm e alıyorum yine sesli hızlanınca sen düşün cpu fan desen kafasına göre jett hızında çalışıyor oda thermalright daha bulaşmam bu markaya

kanka msi ın fanları iyi kasa ile gelen onlarında basıncı düşük ama thermalright aldım almaz olaydım ya birader bir sesli bir sesli 1000rpm e alıyorum yine sesli hızlanınca sen düşün cpu fan desen kafasına göre jett hızında çalışıyor oda thermalright daha bulaşmam bu markaya
Bende xpg valor mesh var, kasa fanları sessiz ama dediğin gibi cpu soğutucu fanı kafa ütülüyor.

Çok garipmiş hocam, ben de Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum çok sessiz. Önceki intel stok fan çok sesli çalışıyordu, bu hem serin hem de serinliği geçtim kafa ütülemiyor

Çok garipmiş hocam, ben de Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum çok sessiz. Önceki intel stok fan çok sesli çalışıyordu, bu hem serin hem de serinliği geçtim kafa ütülemiyor
kanka phantom spirit kullanıyorum test için cpu benc yaptım tessten sonra soğutucu fanları bir daha yavaş çalışmadı hep son hızda kaldı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oha p12 max 81 cfm diyor bunda da varmı 0 db tenolojisi fanlar kendi duruyor ısı yokken falan

Bende xpg valor mesh var, kasa fanları sessiz ama dediğin gibi cpu soğutucu fanı kafa ütülüyor.
hiç sorma

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A Siyah 12 cm Kasa Fanı 534 tl
Arctic F12 PWM PST ACFAN00200A Siyah 12 cm Kasa Fanı 393 tl
Arctic F12 ACFAN00201A Siyah 12 cm Kasa Fanı 436
Arctic 10 Port PWM Destekli ACFAN00175A Fan Kontrolcü 595tl
bir set alcam 6 adet alcam fanlardan basınçları yüksek sesleri yok rgb ile uğraşamam performans olmayınca yerim rgbsini
Bunu tavsiye ederim. Yenilenmiş modeli. 81 CFM değeri var. 1300-1500 RPM'de sessiz ve serin çalışır.
Kendi sitesinde daha ucuza varmış

artic genel olarak iyi ama arkadaşın attığı p12 max modeli bambaşka 3300 rpm çıkıyor hem sessiz hemde 81 cfm basınç var ha tabi bunu 3300 rpm de sesli olarak veriyorsa sıkıntı
2300 rpm de 0 ses 2700 rpm de duyulur 3300 rpm de rahatsız edici bir sesi yok ama güzel üflüyor. elbette bir noctua ippc etmez BUNU GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DİYEBİLİRİM.

2300 rpm de 0 ses 2700 rpm de duyulur 3300 rpm de rahatsız edici bir sesi yok ama güzel üflüyor. elbette bir noctua ippc etmez BUNU GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DİYEBİLİRİM.
üstteki fanların yerine sıvı soğutma gelecek ztn 6 tane alırım kurtarır

peki çoklayıcısını almak lazım mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,903
Üyeler
185,970
Son üye
Right
Geri