Neler Yeni

Arctic Liquid Freezer III 240mm 2970₺

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Y K

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
240 mm sıvı soğutucu almak yerine daha uyguna aynı performansı yakalayabilecek olan kule tipi soğutucu alacağımdan bahsettim bu soğutucu kötü diye bir şey de yazmadım hocam 240mm soğutucuya niye para vereyim ki ? 1200 e işi çözebilecekken
Alamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Alamaz işte. Bu sogutucuların dengi hava sogutmalar dünya para. 360'lıklarla yarışıyor bunlar diyorum sen hâlâ 1200 TL diyorsun.
usta bana bi soğutucu önerisi sağlar mısın kasam cooler master td500 v2 anakartım msi mag b650 tomahawk işlemci r7 7800x3d senden destek bekliyorum bu konu ile alakalı karar veremedim hala soğutmaya onun içinde alamıyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
usta bana bi soğutucu önerisi sağlar mısın kasam cooler master td500 v2 anakartım msi mag b650 tomahawk işlemci r7 7800x3d senden destek bekliyorum bu konu ile alakalı karar veremedim hala soğutmaya onun içinde alamıyorum
Bu konudaki modeli alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Merlin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan
Tamam kral anladık en iyi soğutucu 240mm kule tiplerini boşa üretiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam fikrini söylemiş, yanlış bilgilendirme girmişler :)
garip forum işte :D fikrimizi söyledik hala diyor 360 mm soğutucu ile kapışıyor banane 360 tan :D 240mm soğutucuya ne olursa olsun para vermem ben gider ikinci elden frost commendar alırım keyfime bakarım arada 5 derece oynasın hadi 2k fark verdiğime deymez yada gider phantom spirit alırım sıfırdan sıfır ları 2k ztn

adam fikrini söylemiş, yanlış bilgilendirme girmişler :)
hadi desem bu sıvı soğutucu çöp kötü kule tipi bundan daha iyi bunun performansı kötü almayın desem eyvallah ben fikir sunmuşum demişim ki '240mm soğutma alacağıma kule tipi alırım' demişim :D nerde burada yanlış bilgilendirme xd

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hiç açıklama yapma hocam yapıştır geç. bilmediğinin farkında değil çünkü
Vallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimki :D Bilmeyen biri yorumu görüp dengi sanacak bunları işte bir anlasa.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
burak
Vallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimki :D Bilmeyen biri yorumu görüp dengi sanacak bunları işte bir anlasa.
Gamebooster titan 240mm ile karıştırıyor bunu 😃

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan
Uygunsuz davranış
Hiç açıklama yapma hocam yapıştır geç. bilmediğinin farkında değil çünkü
Avel neyi bilmiyoruz kule tipinin piyasadaki çoğunda fazla kule tipinden daha iyi odluğunu tüm forum biliyor yalamalıl yapma şimdi ben görüş belirttim kötü mü dedim sıvı soğutucuyada bilmiyorum boş boş konuşuyorsun yaranmak için

Yahu üslup bozmayayım. Diyorum da başka organınızla yazdıklarımı okuyorsunuz caz yapıyorsun Burda birde yönetici olacaksın 240 mm sıvı soğutmaya niye o kadar para vereyim 360 sıvı soğutma ya ihtiyaç duysam bu modelin 360 olanını alırım 1200 dediğimde frost commendar adlı soğutucu basit soğutucu değil 240mm tercih edeceğime bütçemi yormadan kule tipi alırım diyorum ama ne yazıkki istediğiniz yere çekiyorsunuz diğer elemanda yarancam diye sallıyoe gamebooster falan yazıyor 😂

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Frost Commander 1200 TL ye nerede?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sinan kaya
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Hocalar konudan bağımsız lütfen yardım edin.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom