Neler Yeni

Arctic Liquid Freezer III 240mm 2970₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Reis şeyi önerir misin bu konudaki sıvı sogutucunun 360mm olanını önerir misin mesela yoksa frost commander mi almalıyım
Dostum bütçen varsa bu 240mm yide alabilirsin 360mm yide
Lakin bütçen kısıtlı ise forst commenderi bekleyebilirsin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Volkan
bugün gaming gen tr yi aradım forst commender ve am5 güçlenfirme hiti için yakın zamanda gelecek dediler
1 hafta kadar hatta acelesi yoksa 2 hafta bekle al derim 2000tl ye müthiş bir performans ve sessizlik sağlıyor
@Mehmet Yılmaz Videonun 4:16dk sini aç demeye çalıştığımın aynısının bir tık farklısını @Abdullah Hacıgül söylüyor :D 'YANLIŞ BİLGİLENDİRME' ya sözde abdullah abiyede atarsın artık bir uyarı puanı :kekw: :kekw:

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yasuo Mehmet
Yanlış bilgilendirme yanlış olmuş. Bu paralara veya daha ucuza alınan hava soğutma 240 mm sıvı soğutma ile neredeyse benzer performans verecektir.
Aynı model sıvı soğutma değil ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Bir önceki serisini bulabildim.
A: Arctic Liquid Freezer II 240
B: Phantom Spirit 120 SE
C: Phantom Spirit 120 Evo
Görüldüğü gibi sıvı soğutma sadece bir tık daha iyi. Sıvı akması ve pompa arızası gibi riske değmez. Arctic sıvı soğutmaların radyatörü kalın oluyor ve üst tarafa takılamayabiliyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
@Mehmet Yılmaz Videonun 4:16dk sini aç demeye çalıştığımın aynısının bir tık farklısını @Abdullah Hacıgül söylüyor :D 'YANLIŞ BİLGİLENDİRME' ya sözde abdullah abiyede atarsın artık bir uyarı puanı :kekw: :kekw:
volkan kardeşim biz ne dersek diyelim bu arkadaş 'fazla bigili' olduğu için hep kendini haklı çıkarmaya çalışır...

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Volkan
volkan kardeşim biz ne dersek diyelim bu arkadaş 'fazla bigili' olduğu için hep kendini haklı çıkarmaya çalışır...
takmaya gerek yok kendisinin dediği anlamı nasıl çıkardı ben ona takıldım sadece :D 240 soğutucu alacağıma kule tipi alırım demişim herkeste bunu söyler ztn hak verir abdullah abide aynısı söylüyor videoda güçlü bir işlemcim olsa gidip bunu almam ztn 360mm olanını alırım gidip 7600x 7500 7600 işlemcilere bunu almak gibi bir saçmalık niye yapayım ki sıfırı 2k ikinci elde 1200e bulunan sağlam kule tipi soğutuculardan almak varken

Beyefendi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
furkan efendioğlu
Ürünü aldım ve bugün geldi, montajını yaptım. yaklaşık 10-12 derecelik bir işlemci sıcaklığında ve 7-8 derecelik ekran kartı sıcaklığında düşüş yaşandı. Bir önceki kullandığım da Arctic Frezeer Duo kule tipi soğutucuydu. Bu karşılaştırma yapılan kasalar geniş ve çok iyi hava alan kasalar. Benim gibi fanus kasanız varsa sıvı soğutma her açıdan çok daha iyi oluyor.

Beyefendi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
furkan efendioğlu
Top Bottom