Neler Yeni

Arctic Liquid Freezer III 240mm 2970₺

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Vallaha bakıyorum Noctua'nın üst seviye 3000-4000 TL soğutucuları bile tam olarak yanaşamamış buna, gelmiş 1200 TL kule tipi diyor hâlâ ne diyeyimki :D Bilmeyen biri yorumu görüp dengi sanacak bunları işte bir anlasa.
Mehmet hocam sıvı soğutucu alacağım bu ürünü öneriyor musun hocam r7 7800x3d için alacağım 240mm olduğu için biraz korktum gibi

Owlore

80+
Hocalar konudan bağımsız lütfen yardım edin.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.
Başka konu aç dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avel neyi bilmiyoruz kule tipinin piyasadaki çoğunda fazla kule tipinden daha iyi odluğunu tüm forum biliyor yalamalıl yapma şimdi ben görüş belirttim kötü mü dedim sıvı soğutucuyada bilmiyorum boş boş konuşuyorsun yaranmak için

Yahu üslup bozmayayım. Diyorum da başka organınızla yazdıklarımı okuyorsunuz caz yapıyorsun Burda birde yönetici olacaksın 240 mm sıvı soğutmaya niye o kadar para vereyim 360 sıvı soğutma ya ihtiyaç duysam bu modelin 360 olanını alırım 1200 dediğimde frost commendar adlı soğutucu basit soğutucu değil 240mm tercih edeceğime bütçemi yormadan kule tipi alırım diyorum ama ne yazıkki istediğiniz yere çekiyorsunuz diğer elemanda yarancam diye sallıyoe gamebooster falan yazıyor 😂
Hocam uyarının ben de gereksiz olduğunu düşünüyorum. "240mm soğutma alacağıma kule tipi alırım, zaten aynı performansı verir" gibi bir cümle olsa elbette haklı ama bence uyarı olmadan Mehmet hocanın "bunu diğer 240'larla karıştırma" demesi gerekirdi. Uzatmanın manası yok diye yazma gereği duymadım ama üslup bozarsanız haklıyken haksız konuma düşersiniz

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
burak
Avel neyi bilmiyoruz kule tipinin piyasadaki çoğunda fazla kule tipinden daha iyi odluğunu tüm forum biliyor yalamalıl yapma şimdi ben görüş belirttim kötü mü dedim sıvı soğutucuyada bilmiyorum boş boş konuşuyorsun yaranmak için

Yahu üslup bozmayayım. Diyorum da başka organınızla yazdıklarımı okuyorsunuz caz yapıyorsun Burda birde yönetici olacaksın 240 mm sıvı soğutmaya niye o kadar para vereyim 360 sıvı soğutma ya ihtiyaç duysam bu modelin 360 olanını alırım 1200 dediğimde frost commendar adlı soğutucu basit soğutucu değil 240mm tercih edeceğime bütçemi yormadan kule tipi alırım diyorum ama ne yazıkki istediğiniz yere çekiyorsunuz diğer elemanda yarancam diye sallıyoe gamebooster falan yazıyor 😂
Senin suçun yok ki senin gibileri yapıp yapıp sokağa salıyorlar eğitim yok terbiye yok saygı yok. Geliyosun burda abilerine terbiyesizlik yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Merlin
Mehmet hocam sıvı soğutucu alacağım bu ürünü öneriyor musun hocam r7 7800x3d için alacağım 240mm olduğu için biraz korktum gibi
YT DE VİDOESU VARDI GALİBA

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Başka konu aç dostum

Hocam uyarının ben de gereksiz olduğunu düşünüyorum. "240mm soğutma alacağıma kule tipi alırım, zaten aynı performansı verir" gibi bir cümle olsa elbette haklı ama bence uyarı olmadan Mehmet hocanın "bunu diğer 240'larla karıştırma" demesi gerekirdi. Uzatmanın manası yok diye yazma gereği duymadım ama üslup bozarsanız haklıyken haksız konuma düşersiniz
Reis bu sıvı soğutucuyu önerir misin r7 7800x3d de kullanacağım besler mi soğutur mu

YT DE VİDOESU VARDI GALİBA
Hocam buldum videoyu

Son düzenleme:

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan
Başka konu aç dostum

Anlatamıyoruz ki hacı ne yapalım bom boş foruma dönmüş daha çok aşırı canım sıkılmadıkça girmem zaten bu foruma

Senin suçun yok ki senin gibileri yapıp yapıp sokağa salıyorlar eğitim yok terbiye yok saygı yok. Geliyosun burda abilerine terbiyesizlik yapıyorsun.
Yaşın maks 16 17 çocuk adam boş konuşuyorsun hala

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Buraya o şekilde yazılan bir bilgi insanların soğutucunun kötü oldugu ve kule tipi bir soğutmaya denkmiş olduğu algısı yaratıyor çünkü.
ne alakası var nasıl bu sonucu çıkardınız arkadaşın dediklerinden
ayrıca bu bahsedilen 240mm evet piyasadaki forst commendere nerdeyse denk sayılır bir araştırmanızı öneririm...

usta bana bi soğutucu önerisi sağlar mısın kasam cooler master td500 v2 anakartım msi mag b650 tomahawk işlemci r7 7800x3d senden destek bekliyorum bu konu ile alakalı karar veremedim hala soğutmaya onun içinde alamıyorum
forst commender al pişman olmassın

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Metin
Başka konu aç dostum

240mm soğutma alacağıma kule tipi alırım demek açıkça ikisini eşdeğer veya kule tipini daha iyi kılıyor. Eğer bunu anlayamıyorsanız konuyu soğutma değil de mesela içecekten düşünün. Kola yerine su içerim demek gibi bir şey bu. Ha eğer yine anlamıyorsanız artık yapabileceğim bir şey yok. Halbuki bu sıradan bir 240mm soğutma da değil, çoğu 360mm ile eşit veya önde. Bunun rakibi olan bir kule tipinin bu fiyata yakın bir fiyatta alınabilme imkanı da yok.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
ayrıca bu bahsedilen 240mm evet piyasadaki forst commendere nerdeyse denk sayılır bir araştırmanızı öneririm...

Onun sıfırı ne yazık ki satilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Onun sıfırı ne yazık ki satilmiyor
bugün gaming gen tr yi aradım forst commender ve am5 güçlenfirme hiti için yakın zamanda gelecek dediler
1 hafta kadar hatta acelesi yoksa 2 hafta bekle al derim 2000tl ye müthiş bir performans ve sessizlik sağlıyor

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
bugün gaming gen tr yi aradım forst commender ve am5 güçlenfirme hiti için yakın zamanda gelecek dediler
1 hafta kadar hatta acelesi yoksa 2 hafta bekle al derim 2000tl ye müthiş bir performans ve sessizlik sağlıyor
Reis şeyi önerir misin bu konudaki sıvı sogutucunun 360mm olanını önerir misin mesela yoksa frost commander mi almalıyım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan

Aman diyim yazma bak sende uyarı yersin yanlış bilgilendirme yapmışım ya sözde 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom