Arctic Liquid Freezer III 360 vs 360 pro

Reaksiyon skoru
0
Pro versiyon ile normal versiyon arasında 800tl var hangisini almam daha mantıklı?
Bir de içlerinden mx6 macunu çıkıyor mu?
İşlemci: r7 9800x3d
Anakart: Asus rog strix x870e-e
Kasa: Nzxt h9 flow
Kararsız kalmamın nedeni pronun sesli çalıştığı söyleyenleri görmem.

800tl para değil bence pro olanını alın. bende normal versiyonu var. pro versiyonun tek farkı fanları değiştirdiler galiba, başka fark yok diye biliyorum. fanları ciddi oranda iyileştirdiler, tam yük altında cpu'yu 10 derece kadar daha serin çalıştırıyor normal versiyona göre. tabi sesten biraz taviz vererek. ve evet içinden macun çıkıyor.

800tl para değil bence pro olanını alın. bende normal versiyonu var. pro versiyonun tek farkı fanları değiştirdiler galiba, başka fark yok diye biliyorum. fanları ciddi oranda iyileştirdiler, tam yük altında cpu'yu 10 derece kadar daha serin çalıştırıyor normal versiyona göre. tabi sesten biraz taviz vererek. ve evet içinden macun çıkıyor.
Peki yük altında olmadığı zamanlarda ses anlamında normal versiyona göre daha sesli olur mu beni rahatsız edicek kadar?
Ek olarak o macunu kullanayım mı iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de şimdi fark ettim teslimat 1 ay sonraymış pro versiyonda bekliyim mi sizce değer mi?

Peki yük altında olmadığı zamanlarda ses anlamında normal versiyona göre daha sesli olur mu beni rahatsız edicek kadar?
Ek olarak o macunu kullanayım mı iyi midir?
yük altında değilken fark olmaz zaten radyatör o kadar kalın ki fanlar olmasa bile cpu'yu soğutur tek başına nerdeyse. valla hocam şu linke bak, normal versiyonla pro'yu grafikte kıyaslamışlar. https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-Pro-360-ARGB/ACFRE00184A sıcaklık farkları bunlar. ben olsam aciliyetim yoksa beklerdim pro'yu alırdım. ya da lian li trinity performance alırım. radyatörü bunun kadar kalın değil ama aynı soğutmayı yapıyor. gaminggecesinde 6000 liraydı dün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,358
Üyeler
186,053
Son üye
adaaaaaa
Geri