mehmeteergun
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
ne ara çıktı
Pump out ben yaşamadım ya. Hatta mx4'te pumpout sorunu olduğunu bile bilmiyordum. ekran kartında (galakuro 3060ti) hs delta 2 derece artmıştı 1 yıl içinde. Laptopta 4 yıl oldu neredeyse bir tuhaflık yok. Belki ısı yoğunluğu yüksek gpularda/laptoplarda cortluyordur veya parti farkı da olabilirBen abartı söyledim zaten, kullanıcı hata payı, soğutmanın hata payı vs. hepsini hesaba katıp yuvarlak bir rakam.
Ama tabi dayanım çok önemli zaten. MX-6'yı MX-4 den ayıran viskozitesi ve pump out durumunun nerdeyse hiç olmaması.
Ben üretim tarihinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir de pump out genellikle laptop cpularında daha çok oluyor fazla ısındığı için.Pump out ben yaşamadım ya. Hatta mx4'te pumpout sorunu olduğunu bile bilmiyordum. ekran kartında (galakuro 3060ti) hs delta 2 derece artmıştı 1 yıl içinde. Laptopta 4 yıl oldu neredeyse bir tuhaflık yok. Belki ısı yoğunluğu yüksek gpularda/laptoplarda cortluyordur veya parti farkı da olabilir
O sırada benim 2 yıllık gariban mx4ARCTIC MX-7 8gr Yüksek Performanslı Termal Macun
ARCTIC MX-7 8gr Yüksek Performanslı Termal Macunwww.jumbum.com.tr
Nokta olara yapsam yeterli bence de küçük küçük koyarım senin dediğin gibitest et önce koy kapat soğutucuyu tekrar aç ne kadar yayılmış. ince bir tabaka her yere dağılmış mı? ona göre ayarlarsın. ilk başta ben öyle yapıyordum şimdi işlemci üstüne nokta nokta küçük küçük dokunduruyorum kapatıyorum.
Arctic iletkenlik değeri paylaşmaz.iletkenligi hakkında bilgide yok bi yerde almak icin cok erken
Mx4 ün 8.5 Mx6 nında 7.5w mk oldugunu biliyoruz amaArctic iletkenlik değeri paylaşmaz.
![]()
Top Thermal Paste & Thermal Pads for all CPU Coolers, Notebooks & Graphics cards | ARCTIC
Our thermal paste is a multiple award-winning test winner with extremely high thermal conductivity. Ideal for every CPU cooler, Graphics cards, Notebooks | MX-6 | MX-4 | TP-3 | TP-2 | ARCTICwww.arctic.de