Neler Yeni

Arctic P12 (5 adet) 635TL

PWM olsa tadından yenmezdi. Alacak arkadaşlar 1800 RPM'in kafa şişirebileceğini göz önünde bulundursun.

PWM olmaması bir eksi ama ihtiyaca göre güzel fiyat.

F12 senin dediğin.
Post automatically merged:

Amazonun yazdığına bakma. Arctic sıvı soğutucularda bu fanın pwm pst olanı var işte.
pst evet ama bu bahsettiğin yanı şu an satılan fan sıvı soğutmaya uygun degıl bunu anlatmaya calısıyorum.

bırı kasa ıcı dısı havayı atar
dıgerı radyator peteklerı arasından havanın hızla gırısını saglar

ıkısının amacı yapısı varklı. sen yukarıda sıvı sogutmaya takılabılır dedıgın ıcın bunu yazıyorum.

pwm olmadığı için ben iptal ettim 1800rpm son devirde çalışacak yani sesli maalesef. pwm 4 pin kontrolcülü fanlar.

Bu bilgi doğru değil. PWM olmayan fanları da kontrol edebilirsiniz. Hatta zorlarsanız uğraşırsanız molex fanları bile istediğiniz devirde çalıştırabilirsiniz.

Bu bilgi doğru değil. PWM olmayan fanları da kontrol edebilirsiniz. Hatta zorlarsanız uğraşırsanız molex fanları bile istediğiniz devirde çalıştırabilirsiniz.
voltajla fan kontrolü yapmıyorum hocam. eskide kaldı onlar.

pst evet ama bu bahsettiğin yanı şu an satılan fan sıvı soğutmaya uygun degıl bunu anlatmaya calısıyorum.

ıkısının amacı yapısı varklı. sen yukarıda sıvı sogutmaya takılabılır dedıgın ıcın bunu yazıyorum.
E tamam ben ne yazdım. PWM değilse iptal edilir dedim zaten.

anlamadın benim yorumum senin bu yorumunun üstüneydi.

1684256397804.png

Şu kısım yanlış. Fan yapraklarına göre hava akışı kontrol edilir. P12 model olan fanlar normalde işlemci soğutucuları için kullanılan model. Çünkü tek noktaya havayı iletiyor. Senin dediğin kasa fanı olan F12 havayı dağıtıyor.

Arcticin stok fanları bunun pwm versiyonu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,577
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri