🔥İndirim Arctis Nova Elite 34.799₺!

Abi herkes bir değil vardır alıcı kitlesi yoksa üretilmezdi abi demekki var arzı ki üretiliyor

Kapitalizm böyle bişeydir, asgari ücretlede geçinemezsin, aylık 200k ilede geçinemezsin. Her ürün için çok ufak farklarla ciddi fiyat alternatifleri vardır çünkü.

Bu ay çok harcadım kemer sıkıyorum yoksa bunu kaçırmazdım.

15 yıl premium Garanti verirlerse almaya talibim bu paraya anca kurtarır.

Teknolojiyi seven, teknolojiyle ilgilenen biriyim. Evli olmasam, ailemle yaşasam ve çalıştığım işten kazandığım para kendime kalsa, ben bile belki alabilirdim. Bu işler biraz "renkler ve zevkler" olayına giriyor. Fazla eleştirmeye gerek yok bence. Sen 500 bin TL'ye ford fiesta almayı tercih edersin, adamın hareket etmekle alakalı derdi yoktur 500 bin TL'yi sadece masadaki ürünlerine verir.
NOT : Nova pro Wireless kullanıyorum bunun üstüne almazdım tabii.

2013 de sıfır polo alınıyordu bu paraya vay arkadaş

Neymiş bu böyle ya takınca bana ölümsüzlüğün sırrını falan fisildamali kulağıma

Arkadaşlar biliyorsunuzdur belki ama ses ürünleri gerçekten çok pahallı. Özellikle kaliteli bir kablolu kulaklık ve amfi/dac ünitesi neredeyse bu ürün kadar olabiliyor. Yanlış anlamayın bu nova elite asla kablolu kulaklık ve dac kalitesinde ses veremez fakat hem kablosuz, ortalama altı bir mikrofona ve aynı anda telefona bt ile bağlanıp duymama tarzında sorunları gideriyor. Ve gerçekten kaliteli bir ses deneyimi var. Bunu moruk ben valorantta 20 kill aldım hop sağ alttan ses geldi diye değil de keyfine düşkün, kabloyla uğraşmayıp gerçekten kaliteli ses almak isteyen, parayı dert etmeyen insanlar alabilir. Bu arada gerçekten indirim bu kulaklık çıktığında 45k gibi absürt sayılardaydı.

Geri