bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İyi yapmış 2 monitöre bakarken soğuk su içmesi daha güzel olur.Hocam çift monitör ve mekanik klavye var diyor o yüzden almış
İyi yapmış 2 monitöre bakarken soğuk su içmesi daha güzel olur.Hocam çift monitör ve mekanik klavye var diyor o yüzden almış
Rezil bir sistem geçmiş olsun.Bütün Önerilerime Rağmen Arkadaşım Trendyoldan Bu Sistemi Almış Hayırlı Olsun / Geçmiş Olsun?
Alıntıyı görüntüle
14 gün iade hakkı var diye biliyordum edebiliyorsa etsin direkRezil bir sistem geçmiş olsun.
Hocam ailesi izin vermiyorRezil bir sistem geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 gün iade hakkı var diye biliyordum edebiliyorsa etsin direk
İyi kazıklamışlar geçmiş olsun.Bütün Önerilerime Rağmen Arkadaşım Trendyoldan Bu Sistemi Almış Hayırlı Olsun / Geçmiş Olsun?
Alıntıyı görüntüle
ÖYLE AİLEYE BAŞLARIM AĞRI DA KÖYDE Mİ YAŞIYORLAR MAYIN TARLASI MI OYNAYACAK DELİRTMEYİN ADAMI BU TÜRK CAHİL AİLELERDEN BIKTIM ALLAH BİLİR AKP YE OY VERİYORLARDIRÇok uyardım İ5 3. NESİL diye ama dinleyen yok agalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ailesi izin vermiyor
yok mallesef bu şekil bir sürü akkoyunlar dolandırıldı babası ışıklı mışıklı diye almıştır sence i5 3 nesilden ne anlarYa anlayamıyorum bu kadar kötü sistemi nasıl böyle fiyattan satıyorlar Bi yasa falan yokmu
Aynen öyle o para bir güzel girmiştir ona böyle enayiler de olmasa kim alacak bu pcleriÖnerilerine rağmen aldıysa sal gitsin. Oyun oynamaya çalışırken bol bol soğuk su içer artık.