Çözüldü✓ Arkadaşlar bana bi mouse önerin

Scyrox'un skateslerini beğenmiyorlar hiç bilgine.
Abartıyorlar nasıl bir şey arıyorlar bilmiyorum ama elimde 2 adet mouse var mchose a5 ultra ve scyrox v6 fark göremiyorum

Elo Shape sitesinden kendi kullandığın mouse'un ile boyut karşılaştırması yapabilirsin birde tutuş şekline göre değişebilir. (palm/claw)
Şuan kullandığım mouse yok :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartıyorlar nasıl bir şey arıyorlar bilmiyorum ama elimde 2 adet mouse var mchose a5 ultra ve scyrox v6 fark göremiyorum
Sence kayması nasıl ve mouse padin nedir.

asus rog gladıus 3 wıreless aımpoınt al geç için rahat bi şekilde bende aldım memnnum
79 gram çok(bence)

79 gram çok(bence)
Klasse mouse pad gayet güzel kayıyor

Elimde yavaş itiyorum 90x40 mouse pad derinlikte dışarı kadar gidiyor

abartmıyorlar scyoxun skatezi çok kötü yeni skatez şart a5 ultrada benzerse oda kötü o zaman
Valla bilmiyorum çok takıntılı olmak lazım bundan önce de 159 apex vardı dot skatez taktım pek fark göremiyorum gayet iyi kayıyor

abartmıyorlar scyoxun skatezi çok kötü yeni skatez şart a5 ultrada benzerse oda kötü o zaman
Mouse pad üzerinde uçması mı lazım ufak itmemle 3-4 mouse genişliğinde kayıyor

79 gram çok(bence)
hocam 39 gr fark var heralde arkadasın onerısıyle arasında ama bu dongle içindeki ağırlığı oradan bır tık daha düşüyor grıp take var kutuda yedek skatez var değiştirilebilir switch var ve asusun kendı urettığı swıtc 0 a yakın boşlkla swıtchebasmanızı sağlıyor bence sızın tutuş şeklinizede uygun ama 35 gr cıvarı bışey fark olsada değer zaten mousepadın kalıtelı olursa kaymadada bı sorun çıkmaz skatezler eskırsede değiştirirsin kayma düzelir %80

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum çok takıntılı olmak lazım bundan önce de 159 apex vardı dot skatez taktım pek fark göremiyorum gayet iyi kayıyor

Mouse pad üzerinde uçması mı lazım ufak itmemle 3-4 mouse genişliğinde kayıyor
yok uçmasına gerek yok kaliteli skatez kulllanınca anlarsın fark oluyor tarifte edemem

bu mouse iyidir

hocam 39 gr fark var heralde arkadasın onerısıyle arasında ama bu dongle içindeki ağırlığı oradan bır tık daha düşüyor grıp take var kutuda yedek skatez var değiştirilebilir switch var ve asusun kendı urettığı swıtc 0 a yakın boşlkla swıtchebasmanızı sağlıyor bence sızın tutuş şeklinizede uygun ama 35 gr cıvarı bışey fark olsada değer
79 gram ağır tavsiye etmem hemde hiç fiyatı uygun değil 3400tl ye 1000hz ve 79 gram

Ben bida skatez almak istemiyorum
kurtuluşun yok mousu al beklentinin altinda gelirse alırsın

yok uçmasına gerek yok kaliteli skatez kulllanınca anlarsın fark oluyor tarifte edemem

bu mouse iyidir
Kaliteli skatez diyorsun aşağıya dot skatez atıyorsun aynısını kullanıyordum zaten ona göre fark yok diyorum ben :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri