I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
Fiyatına göre pahalı mı ucuz mu bilmiyorum ama güzel gözüküyor sistem. Sadece kısa zamanda SSD almanızı öneririm. Birde RAM göremedim sistemde.arkadaşlar ben bir sistem satın aldım ama iptal edebilir hala şansım varken ediymi sizce ? fiyat 7500 TL
ssd im var elimde ramlleri de alamdım fotnun içinde hemen deyiştiriyorum fotoyuFiyatına göre pahalı mı ucuz mu bilmiyorum ama güzel gözüküyor sistem. Sadece kısa zamanda SSD almanızı öneririm. Birde RAM göremedim sistemde.
Onlarda varsa sıkıntı yok o zaman. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inş.ssd im var elimde ramlleri de alamdım fotnun içinde hemen deyiştiriyorum fotoyu
anlamadım saten elimde 500 gb samsung 860 evo var ondan ssd almadımSSD sart öyle bir sisteme. biraz pahalı gibi geldi.
işlemcinin yanında gelen soğutucu güzel deyilmiki ?anakart fazla yüksek gibi. anakarttan kısıp işlemciye soğutucu alabilirsin.
3600x olsa idare ederdi de 3600 için bi soğutucu alırsan iyi olur.anlamadım saten elimde 500 gb samsung 860 evo var ondan ssd almadım
Post automatically merged:
işlemcinin yanında gelen soğutucu güzel deyilmiki ?
ilerde alabilirim esport 34 duo ya da t6 ultra flan3600x olsa idare ederdi de 3600 için bi soğutucu alırsan iyi olur.
biraz pahalı geldi nedense bana. ama alınır mı alınır.anlamadım saten elimde 500 gb samsung 860 evo var ondan ssd almadım
ne gibibiraz pahalı geldi nedense bana. ama alınır mı alınır.
büççeyi 7999tl yaparsanız dahada iyi bir sistem önerim olucak.
ne gibi