Çözüldü✓ RAM Hız Ayarlaması Sonrası Açılmayan PC

MachiNe67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
121
kuzenim pcyi bugun aldı ve bios ayarlarından ram hızını 2400mhzden 3600 yaptyık ondan sonra kaydettik ama pcyi yeniden acınca ekran gelmedi .Anakart modeli MSI A520M-A PRO AMD lütfen yardım

Cihazın elektriğini kesin ve Bios pilini çıkartıp birkaç saniye sonra geri takın. Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olcak ve sorunun düzelmesini umucaz

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
kuzenim pcyi bugun aldı ve bios ayarlarından ram hızını 2400mhzden 3600 yaptyık ondan sonra kaydettik ama pcyi yeniden acınca ekran gelmedi .Anakart modeli MSI A520M-A PRO AMD lütfen yardım
Biosunu güncellemeniz gerek , cmos veya , clr veya direkt clr cmos pinlerine iletken bir şey ile değdirin prizde olmaması gerekiyor bilgisayarın ve psu nun güç tuşunu kapatmanız gerekiyor. Bios pilini de çıkartıp 5 dakika sonra geri takıp sıfırlayabilirsiniz biosu.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Cihazın elektriğini kesin ve Bios pilini çıkartıp birkaç saniye sonra geri takın. Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olcak ve sorunun düzelmesini umucaz
o zaman ramler 3600 olarak calısmıcak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosunu güncellemeniz gerek , cmos veya , clr veya direkt clr cmos pinlerine iletken bir şey ile değdirin prizde olmaması gerekiyor bilgisayarın ve psu nun güç tuşunu kapatmanız gerekiyor. Bios pilini de çıkartıp 5 dakika sonra geri takıp sıfırlayabilirsiniz biosu.
tornavida olur mu

o zaman ramler 3600 olarak calısmıcak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tornavida olur mu
Evet tornavida olur 3600 olarak çalışmaz ama expo 2 açmayı deneyebilirsiniz o 3200 yapacaktır muhtemelen en azından öyle çalışır.

Bilemiyorum hocam belkide ramlerde bir sorun vardır tam kestirmiyorum. Sağlıklı bir şekilde çalışması daha önemli bence o sorunu yine çözmek için kafa yorarız
tamamdır hocam simdi ekran kartını cıkarttık pili cıkarıcaz

Zaten öneriler yapışmış sorun olursa etiketleyebilirsinzi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,469
Üyeler
188,425
Son üye
pcanavarı01
Geri