Neler Yeni

Arkadaşlar Sizce Fitness'a Gitmeli Miyim ?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar 16 yaşındayım. 181 78 Kiloyum. Yaşıtlarıma Göre Kalıplıyım. Fitness'a Gitmeli Miyim ? Gidersem Nelere Dikkat Etmeliyim ? Program İşleri Falan nasıldır ?
Hayatımda Hiç Gitmedim Tecrübeli Arkadaşlar Aydınlatırsa Sevinirim.
o yaşta ağırlığın altına girersen kemiklerin sıkışır daha gram uzamazsın

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin
Hocam Haftada Kaç Gün Program Yapılmalı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Yanaklarım Daima Kırmızı. Hatta Eskiden Domates Lakabım Bile Vardı. Yağ İle Alakalı Olduğunu Düşünüyorum.
İnternetten araştır derim evet yağ ile alakalı olabilir belki ama ben de yağlıyım hiç yüzüm kıpkırmızı değil, olmadı. Sadece ben de şu olur, bir poşet falan taşıdığım zaman ellerim şişer kıpkırmızı olur. Diyabetle alakalı bir durum değildir umarım.

Kulaktan dolma bilgiler, dinleme. 150 kilo benchpress basmayacak adam, 10 kilo 20 kilo ile kas kütlesini arttıracak. Kas kütleleriyle boyun hiçbir alakası yok. İyice araştırın sağlıklı yaşamı, kulaktan dolma bilgilerle insanları da yanlış bilgilendirmeyin.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,623
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar 16 yaşındayım. 181 78 Kiloyum. Yaşıtlarıma Göre Kalıplıyım. Fitness'a Gitmeli Miyim ? Gidersem Nelere Dikkat Etmeliyim ? Program İşleri Falan nasıldır ?
Hayatımda Hiç Gitmedim Tecrübeli Arkadaşlar Aydınlatırsa Sevinirim.
Knk sana o boy o kilo fazla bana ver biraz 10cm boy 8 kg de kilo ver :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
O kişiden kişiye değişir. Sen kendini her gün gidicek kadar hazır hissediyorsan git. Mümkünse evinin yakınında varsa onlara git çünkü benim evimin yakınında yoktu uzakta bir yere gidiyordum 1 gün gidip 2 gün gitmiyordum cünkü üşeniyordum gitmeye. Başlarda vücudunu alıştırmak için her gün git, daha önce spor hayatın olmadıysa minimum 1 ayda alışacaktır vücudun tempoya. Her şey rayına oturmaya başladıktan sonra 2 günde 1 gidersin zaten. Yanında bir şey götürmene gerek yok ki ekstra. Spor giysilerini, spor ayakkabını, havlunu ve mümkünse eldiven al ağırlıklar için. Bu kadar.

Boya Etkisi Olmadığını Duydum. Sonuçta 350 Kiloyu Kaldırmaya Kalkmıyorum ki ben

Knk sana o boy o kilo fazla bana ver biraz 10cm boy 8 kg de kilo ver :D
Yanına da 2 kilo kıyma paketliyorum abime

Lumiere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Yeşilören
Discord
Lumiere#0828
Ben 17 yaşındayım pandemi öncesi gidiyordum pandemi bitince de gideceğim yaş sıkıntın olmasın bence boy 1.77den büyük olsa yeter bence zaten genel olarak 1.80 boy bile az var boy en son sıkıntın olsun bence tüm gün evde oturmak veya boş zamanlarında oyun oynamak yerine spora gitmek daha iyi kısaca bence sporun yaşı yoktur.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam Haftada Kaç Gün Program Yapılmalı ?

Hocam Yanaklarım Daima Kırmızı. Hatta Eskiden Domates Lakabım Bile Vardı. Yağ İle Alakalı Olduğunu Düşünüyorum.
2 gün gidip 1 gün off yap. 1. gün göğüs-omuz, 2. gün sırt-bacak şeklinde yapabilirsin. 3. off gününde parçaladığın kasların dinlenir ve kendini onarır. Her gün spora giderseN kasların onarımı verimsiz olur. Zaten yeni başlayan biri için haftanın 7-5 günü falan fazla gereksiz. Haftanın 4 günü gitsen yeter.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
İnternetten araştır derim evet yağ ile alakalı olabilir belki ama ben de yağlıyım hiç yüzüm kıpkırmızı değil, olmadı. Sadece ben de şu olur, bir poşet falan taşıdığım zaman ellerim şişer kıpkırmızı olur. Diyabetle alakalı bir durum değildir umarım.

Kulaktan dolma bilgiler, dinleme. 150 kilo benchpress basmayacak adam, 10 kilo 20 kilo ile kas kütlesini arttıracak. Kas kütleleriyle boyun hiçbir alakası yok. İyice araştırın sağlıklı yaşamı, kulaktan dolma bilgilerle insanları da yanlış bilgilendirmeyin.
sen araştır kardeşim o yaşta ağırlığın altına girince noluyo bak bakıyım
sen bana vasıflı bir araştırma at hemen burda özür dilicem

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Adam halterci olmayacak. Fitness'a gidicek. Fitness bot uzamasını falan durdurmaz. Yanlış bilgiden reportluyorum. Kulaktan dolma bilgilerle insanların aklını karıştırmayın. Aksine boy uzattığı bile kanıtlanmıştır.

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin

Dediğin bir kere mantıksız. Kas çalışmak kemiklerini güçlendirir ekstra olarak boyunun uzamasına da yardımcı olur. Makaleyi okuyabilir eğer üşenirsen de en sonda yazan sonuç kısmına bakabilirsin. Böyle bir çok makale var bilimsel olarak kanıtlanmış sadece aklımdakini attım. Özür dilemene gerek yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Adam halterci olmayacak. Fitness'a gidicek. Fitness bot uzamasını falan durdurmaz. Yanlış bilgiden reportluyorum. Kulaktan dolma bilgilerle insanların aklını karıştırmayın. Aksine boy uzattığı bile kanıtlanmıştır.
yav kardeşim "Yanlış bilgiden reportluyorum ehuehu" reportlarsna reportla vasıflı birr araştırma at buraya ben böyle kalıyım hadi yap madem çok biliyon ya hjadi atsana vasıflı bir araştırma

Dediğin bir kere mantıksız. Kas çalışmak kemiklerini güçlendirir ekstra olarak boyunun uzamasına da yardımcı olur. Makaleyi okuyabilir eğer üşenirsen de en sonda yazan sonuç kısmına bakabilirsin. Böyle bir çok makale var bilimsel olarak kanıtlanmış sadece aklımdakini attım. Özür dilemene gerek yok.
şu vasfa bak shredded brotherstan oooo var ya dünya etrafında her yerde saygı duyulan bir yer gerçekten mükemmelsiniz

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
yav kardeşim "Yanlış bilgiden reportluyorum ehuehu" reportlarsna reportla vasıflı birr araştırma at buraya ben böyle kalıyım hadi yap madem çok biliyon ya hjadi atsana vasıflı bir araştırma

şu vasfa bak shredded brotherstan oooo var ya dünya etrafında her yerde saygı duyulan bir yer gerçekten mükemmelsiniz

AEROXUM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Metin

Yaşın kaç evladım? Bu nasıl üslup, bu nasıl cahillik. Bu araştırma her yerde var. Sadece aklımda olan hemen atabileceğim doğru araştırmalardan biri buydu. Google'a da yazıp aratabilirsin. Sen sanıyorsun ki televizyonlarda, yarışmalarda gördüğün halterciler kısa boylu olunca evet kas çalışınca kısa boylu kalıyosun sanıyorsun. Halbuki tam tersi, onlar zaten kısa boylu olduğu için haltere ilgi gösteriyorlar çünkü ağırlığı kafasının yukarısına kadar kaldırabiliyor kısa boylu oldugu icin ama uzun boylu biri nasıl kaldırsın o halterleri tepesine kadar? Mantık böyle işliyor bilimselde ama sen cahil halk kafasında bakıyorsun durumlara. Adama ispatlıyoruz okumadan linki görüp eleştiriyor :D Böyle devam et kardeşim sen kas çalışma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom