arminus 80+ Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 422 Reaksiyon skoru 169 1 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarımda ne zamandır Arkaplan ayarlanmıyor hep dümdüz siyah renk Win 8.1 Single Language kullanıyorum sekme rengi görev çubuğu rengi vs. değişiyor ama arkaplanda gözükmüyor neden böyle oluyor
Bilgisayarımda ne zamandır Arkaplan ayarlanmıyor hep dümdüz siyah renk Win 8.1 Single Language kullanıyorum sekme rengi görev çubuğu rengi vs. değişiyor ama arkaplanda gözükmüyor neden böyle oluyor
tamer oyunda 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 7,056 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 7,658 1 Temmuz 2020 #2 Ben de eski pc'm de yasiyordum bu sorunu. Sağ altta korsan windows gibi bir şey yazıyordu bende
arminus 80+ Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 422 Reaksiyon skoru 169 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MetehngGll yazmış: Ben de eski PC'm de yasiyordum bu sorunu. Sağ altta korsan windows gibi bir şey yazıyordu bende Devamı için tıklayın... windows korsan değil ki bende o dediğin şey yazmıyor
MetehngGll yazmış: Ben de eski PC'm de yasiyordum bu sorunu. Sağ altta korsan windows gibi bir şey yazıyordu bende Devamı için tıklayın... windows korsan değil ki bende o dediğin şey yazmıyor