arko krem alerjisi

DDRQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
merhabalar dün elime krem sürüp uyudum ama kalktığımda kızarıklık ve kaşıntı oldu. bunu daha önce yaşamış olan var mı. alerjeni bilmiyorum kremi kullanmam ama geçmesi veya şuan rahatlatmak için ne yapmam gerek. berbat bir şekilde kaşınıyor

Kaşıntı kaç saattir devam ediyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Biz burda ne desek yalan olur. Bence bugün bekle devam ederse yarın doktora git.

1 kase yoğurt ye. Yarına kadar kaşıntı geçmezse mutlaka acile git.

• Beğen
Biz burda ne desek yalan olur. Bence bugün bekle devam ederse yarın doktora git.
öyle düşünüyorum bende ama şuan için en azından rahatlatacak bir şey arıyorum. direkt sorunu çözecek bir şeyt olursa daha iyi tabi

Hiçbirini yapamam dersen de 1 kase yoğurt ye

• Beğen
Hiçbirini yapamam dersen de 1 kase yoğurt ye
pazar günü eczane bulmam zor şuan. yoğurt var zaten birde soğuk kompres önerdi bir arkadaş bakayım ne olacak. teşekkürler

pazar günü eczane bulmam zor şuan. yoğurt var zaten birde soğuk kompres önerdi bir arkadaş bakayım ne olacak. teşekkürler
Direkt doktora gidersin riske atmaya gerek yok ancak çok fazla eline işlem uygulama ki yara olmasın,iltihap falan kapabilir.

• Beğen
Direkt doktora gidersin riske atmaya gerek yok ancak çok fazla eline işlem uygulama ki yara olmasın,iltihap falan kapabilir.
dikkat etmeye çalışıyorum. zaten böyle şeyler hep benim başıma gelir bin yıllık arko durduk yere alerji yaptı

Geri