Armory create hatası

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
43
anakartımın arkasındaki seri numarasını girdiğimde bana input empty diyor ve aura syncde istediğim renkler yerine yanlızca kırmızı mavi yeşil oluyor anakart 650mr prime ne yapmalıyım

bence aura sync sıkıntılı bı yazılım bende fanlarımı anakartıma takıp ona gore ısıklandırmak ıstedım bır sure sıkıntısız kullandım ancak oyundayım ve bır anda fanların ısıgı acılıyor falan ben kullanmıyorum
hatta dırek armory crate kullanmıyorum ben

bence aura sync sıkıntılı bı yazılım bende fanlarımı anakartıma takıp ona gore ısıklandırmak ıstedım bır sure sıkıntısız kullandım ancak oyundayım ve bır anda fanların ısıgı acılıyor falan ben kullanmıyorum
hatta dırek armory crate kullanmıyorum ben
ne kullanayım

evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ANAKART seri numarama zaten kayıtlı diyor nasıl olabilir
anakart serı numaranı ne ıcın yazıyorsun ben bılmıyorum ben yazmadım ındırıp dırek kullanmaya baslamıstım
sıgnal rgb deneyebılırsın ben hıc denemedım

anakart serı numaranı ne ıcın yazıyorsun ben bılmıyorum ben yazmadım ındırıp dırek kullanmaya baslamıstım
sıgnal rgb deneyebılırsın ben hıc denemedım
signal rgb cok karısık geldi numarayı ise anakartı kaydedip daha detaylı işlere erişmek için giriyorsun signal rgb cok karısık anlayamadım tam

signal rgb cok karısık geldi numarayı ise anakartı kaydedip daha detaylı işlere erişmek için giriyorsun signal rgb cok karısık anlayamadım tam
o zaman arastırıp kendın bulucaksın hocam kolay gelen bır uygulama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,890
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri