- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar artık oyun indiren fazla yok sebebi nedir
Korsan mı soruyor acabanasılyani
GFN varArkadaşlar artık oyun indiren fazla yok sebebi nedir
herhalde konuyu biz tahmin ediyoruzKorsan mı soruyor acaba
eserde bir bulmaca var, fotoğrafı ikiye bölüp sol tarafın simetrisini aldığımızdaKorsan mı soruyor acaba
Ben hala hayvan gibi download yapıyorum ne demek yokArkadaşlar artık oyun indiren fazla yok sebebi nedir
Mfşdkslsmsksşsmşakala hocam yaeserde bir bulmaca var, fotoğrafı ikiye bölüp sol tarafın simetrisini aldığımızda
Sizi gpt ile mi yazıyorlar botla mesaj mı kasıyorlar amaç ne anlamadım gkdndksnssn noluyor ya buradaOnline kalmak
abim senin indirdiğini günde indiriyom örnek günde 1.5bin indirilen oyun artık 200 300 zorBen hala hayvan gibi download yapıyorum ne demek yok
Offline oyunda korsanı varken kimse orijinal almadığı için normal günlük indirme değerlerinin gün bazlı düşmeside normal sen neye takıldın da böyle saçma bir konu açtın abisi?abim senin indirdiğini günde indiriyom örnek günde 1.5bin indirilen oyun artık 200 300 zor
verilere bakıyoruz ondan genellikle yeni oyunlar hiç indiren olmuyor örnek popi oluyor düşüyor ama eski internet kafe oyunları hala devam aynıOffline oyunda korsanı varken kimse orijinal almadığı için normal günlük indirme değerlerinin gün bazlı düşmeside normal sen neye takıldın da böyle saçma bir konu açtın abisi?