sefAK47
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Arctis nova 7 wireless tabii ki.
Hocam genel kullanım (Video-Film&Dizi-Müzik-Hikayeli&FPS Oyun) için mi düşünüyorsunuz yoksa direkt olarak FPS oyun odaklı mı düşünüyorsunuz?2k farka değer mi hocam
Hocam şöyle söyleyeyim. Kulaklığın kablosuz olması sizi konfor olarak çağ atlatıyor kendim yaşamıştım bunu. Seçenekler arasındaki cloud 3 kablolu model ki kablosuzu astronomik seviyelere ulaşmış şok oldum fiyatını araştırdığımda ben çok daha ucuza almıştım 2024 ilk çeyreği. Kablosuz olarak cloud 2 ve nova 7 kalıyor. Aralarında 3k fark var. Bütçeni zorlayacaksa cloud 2 wireless alıp geçebilirsin fakat dediğim gibi biraz araştırma yap eq ayarlarını vs. ve Dolby Atmos ile kullanmanı tavsiye ederim şimdi baktım Microsoft Store'da bedava görünüyor ara sıra paralı oluyor bu çok cüzi bi miktar da olsa. Özetle aradaki 3k para farkını bertaraf etmek istiyorsan iyi bir araştırma yap illa ki ayarlarını paylaşan biri vardır geçmişte bir aralar en popüler kulaklıklardan biriydi bu.@Kemowee hocam peki cloud 2 core (wireless) ve cloud 3 (wireless) arasında tavsiyeniz ne olur? sorunuz içinde genel kullanım. zaten nova 7 bütçemi biraz zorlar gibi duruyor eğer çok aşırı büyük bir fark yoksa, bunların yerine başka tavsiyeniz varsa onlara da bakarım