Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .
Sen iflah olmazsın dostum. Umarım ileride sorgulamaya açık bir beyne sahip olmayı ve tartışma ahlakını öğrenirsin. İyi forumlar.
Aynen kanka :).İyi forumlar.

Abi bırak aklı olan bu konudan kimin haklı olduğunu anlar uğraşmaya değmez ya
Ben haklı çıkmaya falan çalışmıyorum. Bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu ve kendi düşünceminde propaganda olduğunu söylüyor. Tadı kaçıyor insanın.

Ben haklı çıkmaya falan çalışmıyorum. Bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu ve kendi düşünceminde propaganda olduğunu söylüyor. Tadı kaçıyor insanın.
Tek kişi söylese haklısın ama tek kişi böyle demiyor.

Ben de o konuda diyorum zaten kimin haklı olduğunu bilir diye aşı konusunda değil herkesin kendi özgür iradesi var ve seçme hakkımız var bunu savunmak en doğal davranışımız

Ben de o konuda diyorum zaten kimin haklı olduğunu bilir diye aşı konusunda değil herkesin kendi özgür iradesi var ve seçme hakkımız var bunu savunmak en doğal davranışımız
Yanlış bir düşünceyi savunmak insanlardan böyle tepkiler almanıza sebep oluyor işte.

Yanlış bir düşünceyi savunmak insanlardan böyle tepkiler almanıza sebep oluyor işte.
Yav neyin yanlış neyin doğru olduğuna okuyan birey karar verir ve reddediyorsa tartışarak istişare eder. Allah mısın sen çocuk?

"Bence"
Hayatta bir başarısı olmamış kişiler, kendisini profesör sanıp aşı da şu var, bu var diyorlar.
Bu durumun mantıklı bir açıklaması var mı? Gerçekten meraktan soruyorum.

Son düzenleme:
"Bence"
Hayatta bir başarısı olmamış kişiler, kendisini sanıp aşı da şu var, bu var diyorlar.
Bu durumun mantıklı bir açıklaması var mı? Gerçekten meraktan soruyorum.
Genel olarak diyorsan haklısın fakat ben tarafsızlığına bakarak bir karar almayı düşünüyorum o var yada bu yok demiyorum

Çip tökevekler yöğenn Çin dönyayuüüdfv ala göçürecek ağı ya hoyörrrrrrrr

Corona atlattığım için şu anda olamıyorum yeterli süre geçince aşı sıram gelsin direkt gidip olacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,735
Üyeler
185,312
Son üye
Veyis18
Geri