Dusmax
80+ Silver
- Katılım
- 27 Kasım 2020
- Mesajlar
- 2,924
- Reaksiyon skoru
- 1,027
Aynen kankaSen iflah olmazsın dostum. Umarım ileride sorgulamaya açık bir beyne sahip olmayı ve tartışma ahlakını öğrenirsin. İyi forumlar.
Aynen kankaSen iflah olmazsın dostum. Umarım ileride sorgulamaya açık bir beyne sahip olmayı ve tartışma ahlakını öğrenirsin. İyi forumlar.
Ben haklı çıkmaya falan çalışmıyorum. Bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu ve kendi düşünceminde propaganda olduğunu söylüyor. Tadı kaçıyor insanın.Abi bırak aklı olan bu konudan kimin haklı olduğunu anlar uğraşmaya değmez ya
Tek kişi söylese haklısın ama tek kişi böyle demiyor.Ben haklı çıkmaya falan çalışmıyorum. Bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu ve kendi düşünceminde propaganda olduğunu söylüyor. Tadı kaçıyor insanın.
Ben de o konuda diyorum zaten kimin haklı olduğunu bilir diye aşı konusunda değil herkesin kendi özgür iradesi var ve seçme hakkımız var bunu savunmak en doğal davranışımızBen haklı çıkmaya falan çalışmıyorum. Bana kendi düşüncesinin doğru olduğunu kabul etme gibi bir zorunluluğum olduğunu ve kendi düşünceminde propaganda olduğunu söylüyor. Tadı kaçıyor insanın.
Yanlış bir düşünceyi savunmak insanlardan böyle tepkiler almanıza sebep oluyor işte.Ben de o konuda diyorum zaten kimin haklı olduğunu bilir diye aşı konusunda değil herkesin kendi özgür iradesi var ve seçme hakkımız var bunu savunmak en doğal davranışımız
Yav neyin yanlış neyin doğru olduğuna okuyan birey karar verir ve reddediyorsa tartışarak istişare eder. Allah mısın sen çocuk?Yanlış bir düşünceyi savunmak insanlardan böyle tepkiler almanıza sebep oluyor işte.
Türkiyede geliştirilen aşılardan faz 4 e geçen yok. Biz zaten trdeki aşıları yapmıyoruz.Türkiye de faz 4 yok.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben aşıya karşı olduğumdan değil zorlayıcı bir tarzda yaptırılması , aceleci ve ısrar edilmesi karşısında , insanların biraz daha temkinli sorgulayıcı olmasını savunuyorum.
Yav neyin yanlış neyin doğru olduğuna okuyan birey karar verir ve reddediyorsa tartışarak istişare eder. Allah mısın sen çocuk?
Genel olarak diyorsan haklısın fakat ben tarafsızlığına bakarak bir karar almayı düşünüyorum o var yada bu yok demiyorum"Bence"
Hayatta bir başarısı olmamış kişiler, kendisini sanıp aşı da şu var, bu var diyorlar.
Bu durumun mantıklı bir açıklaması var mı? Gerçekten meraktan soruyorum.