Neler Yeni

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fırat Kaya
EN_EGST_StoreLandscape_2560x1440_2560x1440-35f77ef342bb2d3a3efac25f4fa4d4e0.jpg

Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu!

Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve Yasuke ile Naoe 'nin ilk karşılaşmalarında iki kez ağladım la, bildiğin ağladım.

Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kalelere gizlice Naoe ile girip sessizce düşman avlamak, düşmanların yerini tespit edip tek tek temizledikten sonra loot yapmak, bazı Samuraylar gerçekten zor ölüyor, arkadan suikast yaparsanız seviyenize göre ya öldürme ya da ağır yaralama şansı veriyor, ağır yaraladığınızda can yarıya iniyor dodge attack kombinasyonu ile sağlam bir deneyim sunuyor.

İtem düşürme-İtem geliştirme gibi konuları, ya ben gerçekten bu oyuna bütünüyle aşık oldum, bu oyun benim oynamaktan keyif aldığım en iyi AC oyunu!

Oyuna tek eksi vereceğim konu yüz animasyonları sanki arada böyle (Arada) robot animasyonu gibi, kaş ağız animasyonları geç geliyor gibi.

Bu oyunu oynayın arkadaşlar, her türlü incelemeyi izledim Youtuberlardan, biri oyun çok uzun demiş, diğeri hikaye anlamsız kalıyor sonda vb demiş, herkesin oyundan ne beklediğine bağlı bu durum dostlar, ben şahsen stealth-loot upgrade yourself karışımını çok seviyorum oyunlarda, size sadece bir sahne atıyorum... Bir şans vermeniz için sebep olacaktır :)

CupOk

80+ Bronze
Odysseyi çevrem çok övdü 15 saat kadar oynayıp sıkıntıdan bayılınca bıraktım ve ac serisi ile ilişkimi başlamadan bitirdim. Çok farkı var mı ikisi arasında

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Musa
Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor.

Oyunun Prologue (Başlangıç) Kısmında ve Yasuke ile Naoe 'nin ilk karşılaşmalarında iki kez ağladım la, bildiğin ağladım.

Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama kalelere gizlice Naoe ile girip sessizce düşman avlamak, düşmanların yerini tespit edip tek tek temizledikten sonra loot yapmak, bazı Samuraylar gerçekten zor ölüyor, arkadan suikast yaparsanız seviyenize göre ya öldürme ya da ağır yaralama şansı veriyor, ağır yaraladığınızda can yarıya iniyor dodge attack kombinasyonu ile sağlam bir deneyim sunuyor.

İtem düşürme-İtem geliştirme gibi konuları, ya ben gerçekten bu oyuna bütünüyle aşık oldum, bu oyun benim oynamaktan keyif aldığım en iyi AC oyunu!

Oyuna tek eksi vereceğim konu yüz animasyonları sanki arada böyle (Arada) robot animasyonu gibi, kaş ağız animasyonları geç geliyor gibi.

Bu oyunu oynayın arkadaşlar, her türlü incelemeyi izledim Youtuberlardan, biri oyun çok uzun demiş, diğeri hikaye anlamsız kalıyor sonda vb demiş, herkesin oyundan ne beklediğine bağlı bu durum dostlar, ben şahsen stealth-loot upgrade yourself karışımını çok seviyorum oyunlarda, size sadece bir sahne atıyorum... Bir şans vermeniz için sebep olacaktır :)

Atmosfer iyi ama içerik ve karakter ile bağ kurma yok paso online yan görev gibi level kasarak ilerleme gibi olmuş

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fırat Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odysseyi çevrem çok övdü 15 saat kadar oynayıp sıkıntıdan bayılınca bıraktım ve ac serisi ile ilişkimi başlamadan bitirdim. Çok farkı var mı ikisi arasında
Onu oynamadım, originsi de fakat seviye sistemi ve loot sistemiyle ilk defa AC Shadows da karşılaşmama rağmen bendeki durum bu :)

CupOk

80+ Bronze
Onu oynamadım, originsi de fakat seviye sistemi ve loot sistemiyle ilk defa AC Shadows da karşılaşmama rağmen bendeki durum bu :)
İşte ben de seviye ve loota çok sıcak bakmıyorum. Oyunu oynama amacım sanki daha iyi zırh ve silah düşürmekmiş gibi geliyor bu da bi yerden sonra tekrar ediyormuşum gibi hissettiriyor.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fırat Kaya
İşte ben de seviye ve loota çok sıcak bakmıyorum. Oyunu oynama amacım sanki daha iyi zırh ve silah düşürmekmiş gibi geliyor bu da bi yerden sonra tekrar ediyormuşum gibi hissettiriyor.
Oyun her anlamda iyi analiz edlip yapılmış, yani sen oyunu oynarken gideyimm loot düşüreyim demeyebilirsin oyun sana görevden item veriyor, birinin amacı sadece hikayeyi oynamaksa bunu da yapabilir :) Bir şans ver

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fırat Kaya

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kenan Fetheden
oyunda mitolojik bosslar falan dlclerle gelecek sanırım

BabaVoss7

80+ Silver
Makul seviyelere gelirse almayı düşünüyorum ama çok bi beklentim yok. Son oyunlarda hiçbirini bitirmedim valhalla 50. Saatte üçüncü kez bıraktım hep aynı şeyler oluyor. Bunda biraz farklıdır ama çokta olduğunu sanmıyorum. Japon kültürü için alıcam daha çok.
Ve her oyun gibi bundada at sürmek oyunda zulümmüş duydum. Koşmak kadar saçma bişey yok ordan oraya en sinir olduğum şeylerden biri. İki metre at sürülmüyor hep otomatiğe veriyordum

asko56

80+ Gold

The Semih

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selam, oyunun henüz 12 saatine geldim, atmosferi, ambiyansı, grafikleri,yeni mekanikleri ve özellikle hikaye sunumu oyuncuya gerçekten hissettirmek istedikleri duyguyu hissettiriyor. Tam bir Assasins oyunu!

ASC Mirage Görsel.jpg

Mirage oynamaya devam, bu arada bu oyunda RTX yok beyler ve shadowsda 50 fps alan kart bu oyunda 100+ FPS alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,200
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom