Assetto Corsa Playstation4

Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar bu rraenenin oynadığı sanırım trafik moduymuş, psnde ultimate edition şuan indirimde içindeki dlclerde falan böyle serbest şekilde takılabileceğim trafikte sürebileceğim ya da drift yapabileceğim dlcler ya da paketler var mı yarış değil de böyle açık dünyada trafikte takılmak istiyorum, assetto corsada yoksa da bu modların olduğu var olan bi oyun önerebilir misiniz

Asetto modsuz keyfi olmayan bir oyun özellikle araç modu, grafik modu ve trafik moları olmadan pekte oynanabilecek bir oyun değil bence. Bende steamden alırken full paket aldım ama almasan da olur zaten online tarafında tonlarca mod var yani dlcler bir işe yaramıyor bu tarz oyuncular için.

Arkadaşlar bu rraenenin oynadığı sanırım trafik moduymuş, psnde ultimate edition şuan indirimde içindeki dlclerde falan böyle serbest şekilde takılabileceğim trafikte sürebileceğim ya da drift yapabileceğim dlcler ya da paketler var mı yarış değil de böyle açık dünyada trafikte takılmak istiyorum, assetto corsada yoksa da bu modların olduğu var olan bi oyun önerebilir misiniz
Konsolda mod kuramıyorsun pcde modlu oynayabilirsin pc yok dersen gran turismo öneririm

Geri