Asus Ekran Kartı Önerisi

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
256
Fiyatlara bakılmaksızın hangi ekran kartını seçerdiniz?Neden?
Ekran kartlarının çalışacağı işlemci ryzen5 3600x
Ramler ise 16gb 3200mhz (2x8)
Anakart ise asus tuf b-450 plus gaming

RX 5700XT en performanslısı.

EN f/p si 5700XT. NVDİA takıntınız yoksa önerim bu kart.

En güçlüsü 5700xt

Kesinlikle 5700xt çok iyi Kart

Anakartınız pcı ex 3.0 destekliyor bu ekran kartları ise pcı ex 4.0. Elbette rahatça çalıştırabilirsiniz ama ekran kartlarından tam verim alamazsınız. İsterseniz bu anakartlar için pci express 4.0 bir ekran kartı tercih edin ya da bütçenizi zorlamayın tam bilmemekle beraber sonuçta pcı ex. 3.0 da alacağınız bir kartla aynı performansı verebilirler. Arkadaşlar da beni aydınlatırsa çok mutlu olurum. İyi forumlar :D

PCIe 4.0 destekleyen bir anakartla RX 5700 XT der tek geçerim, çünkü bu kart hepsini tokatlıyor.

Kardeşim 5700x Derim daha performanslı :)

Anakartınız pcı ex 3.0 destekliyor bu ekran kartları ise pcı ex 4.0. Elbette rahatça çalıştırabilirsiniz ama ekran kartlarından tam verim alamazsınız. İsterseniz bu anakartlar için pci express 4.0 bir ekran kartı tercih edin ya da bütçenizi zorlamayın tam bilmemekle beraber sonuçta pcı ex. 3.0 da alacağınız bir kartla aynı performansı verebilirler. Arkadaşlar da beni aydınlatırsa çok mutlu olurum. İyi forumlar :D
Asus dual rtx 2070 pcı x 3.0 galiba ince hesaptan özelliklerine baktım
Herkex 5700xt demiş ama en pahallısıda asus dual saçmalığa bak :D

2070 in pcı ex 3.0 olduğunu sanmıyorum bir daha bakayım
Asus dual rtx 2070 pcı x 3.0 galiba ince hesaptan özelliklerine baktım
Herkex 5700xt demiş ama en pahallısıda asus dual saçmalığa bak :D
Post automatically merged:

Hakikaten 3.0mış ama 4.0 olması daha güzel bir özellik sonuçta daha yeni bir teknoloji

2070 in pcı ex 3.0 olduğunu sanmıyorum bir daha bakayım

Post automatically merged:

Hakikaten 3.0mış ama 4.0 olması daha güzel bir özellik sonuçta daha yeni bir teknoloji
O tür anakartlarda biraz tuzlu oluyor ya şimdilik 3.0 da yeter diye düşünüyorum bi 5 sene 😄

Geri