Neler Yeni

Asus ekran kartı

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Evet

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Arkadaşım bilgisayarla fazla anlamadığın halde görünüşünden dahi asus un kaliteli bileşenler kullandığı inno3d palit 2060 gibi kartların vasat bileşenleri olduğunu anlayabilmişsin tebrikler, darısı diğer forumdaşların başına! Kaliteyi önemsemeyen, yalın performansı kalıcı zanneden arkadaşlar 8-10 ay sonra kartlarıyla ilgili bolca şikayet konusu açıyor...Ucuz markaların performans gpu lu kartlarından özellikle kaçının!!!
Ancak şahsın çinden 3 yıl garantili diyerek satmaya çalıştığı kart çok şüpheli kuvvetle muhtemel başın ağrıtacak!
Sen çok zekisin, 3 yıldır Evga 1080Ti kullanıyorum. 1 yıldır 1660Ti Galax olacak, PoweColor bile kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım. Neyse sen 1K fazla vererek sırf görünüş diye Asus al. 3000 serisinde de aynısını yaparsın ^^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman 2. Elden al gitsin.
Tek diyeceğim insan açgözlüdür, yeni bir şey aldıktan kısa süre sonra ona alışır ve umursamazx

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Inno3d ve Palit 2060 gibi kartların "vasat" olduğunu söylemişsin alenen !
Evet bu modelleri vasattır !

Sen çok zekisin, 3 yıldır Evga 1080Ti kullanıyorum. 1 yıldır 1660Ti Galax olacak, PoweColor bile kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım. Neyse sen 1K fazla vererek sırf görünüş diye Asus al. 3000 serisinde de aynısını yaparsın ^^

O zaman 2. Elden al gitsin.
Tek diyeceğim insan açgözlüdür, yeni bir şey aldıktan kısa süre sonra ona alışır ve umursamazx
Yaw HE HE

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yaw HE HE
Kansersin ha. Fıstık gibi markaları kötüleyip Git 0 2060super alma 2. el 2060 al diyorsun. Acıyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Yaw HE HE
Bence bilmedigin markalar hakkinda vasat tir falan diye konuşma al asusuda görmüştük tuf 5700xt de 😀 bir markayi modeline göre yargilamamak lazım

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşım bilgisayarla fazla anlamadığın halde görünüşünden dahi asus un kaliteli bileşenler kullandığı inno3d palit 2060 gibi kartların vasat bileşenleri olduğunu anlayabilmişsin tebrikler, darısı diğer forumdaşların başına! Kaliteyi önemsemeyen, yalın performansı kalıcı zanneden arkadaşlar 8-10 ay sonra kartlarıyla ilgili bolca şikayet konusu açıyor...Ucuz markaların performans gpu lu kartlarından özellikle kaçının!!!
Ancak şahsın çinden 3 yıl garantili diyerek satmaya çalıştığı kart çok şüpheli kuvvetle muhtemel başın ağrıtacak!
Neye dayanarak :D? Fiyatına göre mükemmel kartlar yaratıyorlar. Bak şimdi inno3d'nin gözünden bir şeyler söyleyeceğim. Sen git yıllarca çalış çabala kendi ekran kartı şirketini kur ondan sonra bir tane kilimcinin kör oğlu gelip sana laf atsın. Alenen bir de herhangi bir olayı da yok ha. Yazık ya yazık sana.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Kansersin ha. Fıstık gibi markaları kötüleyip Git 0 2060super alma 2. el 2060 al diyorsun. Acıyorum
Ben sana acımıyorum! başına bu olaylar gelirse ki gelecek hiç dövünme! Sen iki kart görüyorsun ben 100 lercesinin kurulumunu yapıp geri dönüşlerin alıyorum.

Neye dayanarak :D? Fiyatına göre mükemmel kartlar yaratıyorlar. Bak şimdi inno3d'nin gözünden bir şeyler söyleyeceğim. Sen git yıllarca çalış çabala kendi ekran kartı şirketini kur ondan sonra bir tane kilimcinin kör oğlu gelip sana laf atsın. Alenen bir de herhangi bir olayı da yok ha. Yazık ya yazık sana.
Faz arızalarına, sistemde yarattıkları mavi ekran, reset, drop, fps düşüşlerine dayanarak!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ben sana acımıyorum! başına bu olaylar gelirse ki gelecek hiç dövünme! Sen iki kart görüyorsun ben 100 lercesinin kurulumunu yapıp geri dönüşlerin alıyorum.

Faz arızalarına, sistemde yarattıkları mavi ekran, reset, drop, fps düşüşlerine dayanarak!
O zaman Asus Msi markalarında yaşanan sorunlara da bakarak almamalıyız :d? Bu şans işi kullanan arkadaşım var taş gibi diyor karta daha 1 kötülüğünü görmedi. Bak Asus 5700xt ye. Öyle yargılamayacaksın. Eğer mantığınla yola çıkarsak piyasada kart kalmaz?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

küçük atta civcivler yesin. yakında galax kart alacağım değerleri atarım :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

Yaw HE HE
bak dostum
şimdi diyelim ki palit 2060 2500tl
rog 2060 2800-2900 tl

bu durumda ben de rog alırım

ama palit 2060 SUPER 3500 TL
ROG 2060 3500 TL olunca rog almanın hiçbir mantığı kalmıyor

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
küçük atta civcivler yesin. yakında galax kart alacağım değerleri atarım :)
Bana değerleri atma 1 seneye yaklaş o zaman yaşadığın sorunları yaz!

Bazı arkadaşlara laf kar etmiyor gözleri kör olmuş, uyarıyoruz, sorun yaşayacaksınız diyoruz dinlemiyorsanız paşa keyfiniz bilir!

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bana değerleri atma 1 seneye yaklaş o zaman yaşadığın sorunları yaz!

Bazı arkadaşlara laf kar etmiyor gözleri kör olmuş, uyarıyoruz, sorun yaşayacaksınız diyoruz dinlemiyorsanız paşa keyfiniz bilir!

bu kartın soğutması ve bellekleri mükemmel. ne diye laf atarsınki. bu forumda tonla uzun süredir inno3d palit kullanan var. hepsi memnun. kart 1 kere 80 derece gördü diye ağlayanlar var sanırım çevrenizde

Top Bottom