Neler Yeni

Asus ekran kartı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
3500 TL ye asus rtx 2060 6gb sıfır buldum nasil alayımmı

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gülüm görünüşü performans vermeyecek 2060s i al hem 0 hem daha güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

al

al bak buda var
https://www.n11.com/urun/inno3d-nvi...MI7oeVlNXi6wIVzQJ7Ch0IkQoOEAkYASABEgLB-_D_BwE TİPİ de güzel

Son düzenleme:

DrWaterbender

80+ Bronze

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Arkadaşım bilgisayarla fazla anlamadığın halde görünüşünden dahi asus un kaliteli bileşenler kullandığı inno3d palit 2060 gibi kartların vasat bileşenleri olduğunu anlayabilmişsin tebrikler, darısı diğer forumdaşların başına! Kaliteyi önemsemeyen, yalın performansı kalıcı zanneden arkadaşlar 8-10 ay sonra kartlarıyla ilgili bolca şikayet konusu açıyor...Ucuz markaların performans gpu lu kartlarından özellikle kaçının!!!
Ancak şahsın çinden 3 yıl garantili diyerek satmaya çalıştığı kart çok şüpheli kuvvetle muhtemel başın ağrıtacak!

DrWaterbender

80+ Bronze
Fiyat olarak arkadaş görsün diye paylaştım

Bak bakalım kartın fiyatına, fiyatı görsün diye dolandırıcı sitesinden fiyat mı atılır?

Gönderdiğin siteyi karşıdaki insan bilmese ucuz diye hemen alsa ve 2.765,19 TL sini kaptırırsa zararını karşılayacak mısın?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1600051218030.png

GDDR5X ?
1600051232843.png

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Arkadaşım bilgisayarla fazla anlamadığın halde görünüşünden dahi asus un kaliteli bileşenler kullandığı inno3d palit 2060 gibi kartların vasat bileşenleri olduğunu anlayabilmişsin tebrikler, darısı diğer forumdaşların başına! Kaliteyi önemsemeyen, yalın performansı kalıcı zanneden arkadaşlar 8-10 ay sonra kartlarıyla ilgili bolca şikayet konusu açıyor...Ucuz markaların performans gpu lu kartlarından özellikle kaçının!!!
Ancak şahsın çinden 3 yıl garantili diyerek satmaya çalıştığı kart çok şüpheli kuvvetle muhtemel başın ağrıtacak!

Olaylara sığ bakmamanızı öneriyorum.Şuan piyasada orta ve üst düzey ekran kartlarının neredeyse hiçbiri sıkıntı yaratmıyor.Teknoloji şans işidir kimi ürün üst segment'e ait bile olsa sıkıntı yaratıyor.Kimi ürün ise alt segment'e ait olsa da gayet güzel sonuçlar verdiriyor.Konuya dönecek olursak 2060 ve 2060S'i karşılaştırır gibi olmuşsunuz bu çok üzünç.2060 hiçbir şekilde 2060s gücü vermez veremez ! Bu kadar markaya takılmayın aksi takdirde cebinizdeki paranın hakkını alamadan boş dönersiniz.

Arkadaşa da önerim o fiyatlara gayet 2060S var biraz araştırıp konuya yazmanı öneriyorum.3 fan var diye ekran kartı almak tamamen boş düşünce.Görsellik harici katacağı tek şey soğutma lakin doğru ayarlar yapıldığı takdirde 2 fana sahip tüm ekran kartları işinizi görecektir.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Katılıyorum fakat
3 fan var diye ekran kartı almak tamamen boş düşünce.Görsellik harici katacağı tek şey soğutma
baya iyi çelişki değil mi :D

Soğutmayı önemsizleştirmeye gerek yok zaten Inno3D gibi markaların soğutmaları kötü değil.

şahin doğan

80+ Platinum

O fiyata 2. El 1080 ti var 3150 tl ye Asus rog 1080 ti aldım geçen hafta

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Kaç senelik kart ama

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Olaylara sığ bakmamanızı öneriyorum.Şuan piyasada orta ve üst düzey ekran kartlarının neredeyse hiçbiri sıkıntı yaratmıyor.Teknoloji şans işidir kimi ürün üst segment'e ait bile olsa sıkıntı yaratıyor.Kimi ürün ise alt segment'e ait olsa da gayet güzel sonuçlar verdiriyor.Konuya dönecek olursak 2060 ve 2060S'i karşılaştırır gibi olmuşsunuz bu çok üzünç.2060 hiçbir şekilde 2060s gücü vermez veremez ! Bu kadar markaya takılmayın aksi takdirde cebinizdeki paranın hakkını alamadan boş dönersiniz.

Arkadaşa da önerim o fiyatlara gayet 2060S var biraz araştırıp konuya yazmanı öneriyorum.3 fan var diye ekran kartı almak tamamen boş düşünce.Görsellik harici katacağı tek şey soğutma lakin doğru ayarlar yapıldığı takdirde 2 fana sahip tüm ekran kartları işinizi görecektir.
Olaylara sığ bakmak mı markaya takılmak mı yazdıklarıma bir bakın :D

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik

Inno3d ve Palit 2060 gibi kartların "vasat" olduğunu söylemişsin alenen !

Top Bottom