MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,878
Benim ekran kartını 7.5k satmalımıyım hemen ??Fiyatlar iyice düşmeye başladı. RTX3060'ları artık 7000₺ bandında görüyoruz.
Site güvenilir.
Benim ekran kartını 7.5k satmalımıyım hemen ??Fiyatlar iyice düşmeye başladı. RTX3060'ları artık 7000₺ bandında görüyoruz.
Site güvenilir.
Fikrim yok.Benim ekran kartını 7.5k satmalımıyım hemen ??
bu çok ısınır yav"Ama bu çok ısınır yav" diyenler gelmemiş henüz güzel![]()
Akakçe'de gözükmüyormuş bu site pardon.
Çok yüksek sıcaklıklara çıkmıyor ki. Youtube'dan benchmarklara bakabilirsiniz.Tek fan. RTX 3060 da tek fanlı olmaz ya
sıcaklıktan değil.Alıntıyı görüntüle
Hâlâ 7K?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok yüksek sıcaklıklara çıkmıyor ki. Youtube'dan benchmarklara bakabilirsiniz.
Neden o zaman? Estetik olarak mı diyorsunuz?sıcaklıktan değil.
Evet. Ben istemezdim tek fanlı olmasını. Kişiden kişiye değişir tabi ama performans olarak güzel. Kendi sistemim kargodayken beni en çok heyecanlandıran şey ekran kartının 3 fanlı oluşuydu. Fan fantezim var galibaNeden o zaman? Estetik olarak mı diyorsunuz?
Bu arada doğru bu ya. 3 fanlı olduğu zaman çok heybetli oluyor. Vallaha yukarda Allah var büyük konuşmak istemiyorum ama gelip sorsalar, 3080 3 fanlı mı yoksa 2 fanlı 3090 mı diye, direkt 3080 derim.Evet. Ben istemezdim tek fanlı olmasını. Kişiden kişiye değişir tabi ama performans olarak güzel. Kendi sistemim kargodayken beni en çok heyecanlandıran şey ekran kartının 3 fanlı oluşuydu. Fan fantezim var galiba