🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

İlki ellerinde vardı bence şimdikileri önsiparis yapmıslar

Vatan 5070ti ve 5070 i boş geçti ilginç.

Çıkış fiyatı 25.000 TL lik ürün için iyi fiyat
1000 TL iyzico 1000 TL de cashback var
28.000 TL

Konuya bunuda ekle dostum.

itopyada stok tekrar geldi fakat önsipariş olarak 20 martta kargolanacak diyor

Dostum ben zaten XT ve XTX arası olmadığını savunmuyorum. Diyorum ki saf güçte XTX ile arasındaki fark XT den daha fazla. Ben saf güce bakarım. RT kullanmam FSR kullanmam oynadığım oyunlar gereği RT zaten hiç açmıyorum. FSR da gecikme yapıyor. FSR 4 ü daha deneyimlemedik onun için şimdi bir şey diyemem ama yine gecikme yapacağından eminim. Bu durumlar benim için iyi değil. Bu yüzden 9070 XT benim gözümde 7900 XTX ten daha kötü bir kart.
Anladım hocam siz öyle düşünüyorsanız xtx daha mantıklı ama bu yılda artık sadece saf güce bakmak malesef saçma yapay zekanın parladığı bu dönemde sadece kas gücüyle çok ileri gidilemiyor

Anladım hocam siz öyle düşünüyorsanız xtx daha mantıklı ama bu yılda artık sadece saf güce bakmak malesef saçma yapay zekanın parladığı bu dönemde sadece kas gücüyle çok ileri gidilemiyor
He bak konu buraya gelince iş değişir. Ben FPS oynuyorum. DLSS te FSR da input lag yapıyor o yüzden açmıyorum. Zaten 200 240 üzeri fps alabileceğim bir kart olduğu zaman FSR a gerek kalmıyor. Böylelikle daha temiz oyun oynuyorum. Yani bu iki kart arasında benim gibi düşünen ve uygulayan kişiler gider 7900 XTX alır. İnput lag dikkat edildiğinde o kadar göze batıyor ki moralin bozuluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse konuyu daha fazla batırmayalım. Tercih edenlere hayırlı olsun. İyi forumlar.

9070XT güzel fiyatlandırmalı olursa bu kart alınmaz.
Zaten bu durumda da zaman içinde 5070TI fiyatları da düşer.

Ben dahil alanların çoğu yarın 9070xt 30 bine çıkarsa siparişleri iptal edecek zaten ama 9070xt 40 bin civarı olursa kimse almaz
35kya kadar yine alınır da 2k performansi kotu olan bi ekran kartina arti saf gucte yok bu kadar verilmez bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia tercih edenler için şu anki piyasada iyi bir seçenek ama şu anki piyasada fahiş fiyatlar arasında az da olsa gülümsetiyor.
Hocam saf güç yok dlss performansi da iyi degil 2k icin 30 bine degmez gider 4070ti super al ya da 9070 xt

Geri