firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,000
İlki ellerinde vardı bence şimdikileri önsiparis yapmıslar
öyleyse eğer siparişi iptal etmicem ama hepsi önsipariş ise iptal edicem yarın öğrenir bilgi veririmİlki ellerinde vardı bence şimdikileri önsiparis yapmıslar
Konuya bunuda ekle dostum.![]()
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartıwww.gaming.gen.tr
ekledim hocamKonuya bunuda ekle dostum.
![]()
ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 12GB 192Bit DLSS 4 NVIDIA Ekran Kartı-PRIME-RTX5070-O12G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ASUS Marka ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 12GB 192Bit DLSS 4 NVIDIA Ekran Kartı-PRIME-RTX5070-O12G Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anladım hocam siz öyle düşünüyorsanız xtx daha mantıklı ama bu yılda artık sadece saf güce bakmak malesef saçma yapay zekanın parladığı bu dönemde sadece kas gücüyle çok ileri gidilemiyorDostum ben zaten XT ve XTX arası olmadığını savunmuyorum. Diyorum ki saf güçte XTX ile arasındaki fark XT den daha fazla. Ben saf güce bakarım. RT kullanmam FSR kullanmam oynadığım oyunlar gereği RT zaten hiç açmıyorum. FSR da gecikme yapıyor. FSR 4 ü daha deneyimlemedik onun için şimdi bir şey diyemem ama yine gecikme yapacağından eminim. Bu durumlar benim için iyi değil. Bu yüzden 9070 XT benim gözümde 7900 XTX ten daha kötü bir kart.
He bak konu buraya gelince iş değişir. Ben FPS oynuyorum. DLSS te FSR da input lag yapıyor o yüzden açmıyorum. Zaten 200 240 üzeri fps alabileceğim bir kart olduğu zaman FSR a gerek kalmıyor. Böylelikle daha temiz oyun oynuyorum. Yani bu iki kart arasında benim gibi düşünen ve uygulayan kişiler gider 7900 XTX alır. İnput lag dikkat edildiğinde o kadar göze batıyor ki moralin bozuluyor.Anladım hocam siz öyle düşünüyorsanız xtx daha mantıklı ama bu yılda artık sadece saf güce bakmak malesef saçma yapay zekanın parladığı bu dönemde sadece kas gücüyle çok ileri gidilemiyor
35kya kadar yine alınır da 2k performansi kotu olan bi ekran kartina arti saf gucte yok bu kadar verilmez benceBen dahil alanların çoğu yarın 9070xt 30 bine çıkarsa siparişleri iptal edecek zaten ama 9070xt 40 bin civarı olursa kimse almaz
Hocam saf güç yok dlss performansi da iyi degil 2k icin 30 bine degmez gider 4070ti super al ya da 9070 xtNvidia tercih edenler için şu anki piyasada iyi bir seçenek ama şu anki piyasada fahiş fiyatlar arasında az da olsa gülümsetiyor.
eee 7900 gre seviyesinde değilmiş işteBak burada 18 oyun ortalaması var burada da 7900xtx e yakın değil. 7900XT ye daha yakın. Bence sen videoları izle tekrar.
Alıntıyı görüntüle
Al işte yine ortadan okumaya başlayan biri.eee 7900 gre seviyesinde değilmiş işte