ASUS ROG Astral 5090 BTF OC 180.465 (Amazon)

sweeny

80+
Reaksiyon skoru
16
5090 fiyatları malum, giriş modeller 180 bine dayanmış durumda, Almanya' da da 3500 euro civarlarında Astral. İkinci elde peşin 170 istiyorlar, en ucuz tek çekim fiyatı da diğer sitelerde 200k dan başlıyor.

Bir süredir HB stoğu bekliyordum 9 taksit için ama orada da en son beyazı 205.000 fiyatından satıldı. 6 taksit değerlendirmek isteyenler göz atabilirler. BTF olması problem değil normal anakartlar ile de kullanılabiliyor. Satıcı gönderici de Amazon.

BTF edition farkı nedir ki
Btf destekli anakart alırsanız kablo soketleri anakartın arkasında oluyor. Msi ve gigabyte tarafında ismi değişik ama yine aynı mantık. Normal anakart için üstünde güç girişi var kartın.

allahım deli gibi çalişiyorum şu ekran kartını nasip et bize millet ev araba ister ben astral btf istiyorum ah karagönlüm ah ah.
en son pc komple satıp altını satıp alıcam takacak parça kalmayacak.

Bu kadar yükseklere çıkmadım tabii ama o kadar çok değiştirdim ki altı üstü oynadığım bir kaç oyun şu an hiç gözümde yok artık :(
Ama kart efsane alanlara hayırlı olsun aşklarını kendi içlerinde yaşasın nazar değmesi yüksek ihtimal çünkü

vade farksız 12 taksit yapsa alabilirdim ya şuan aylık 30k baya zorlar beni neyse 5080 gamerock ile dewamke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,093
Üyeler
190,504
Son üye
heloturkiye
Geri