Darkone22
80+ Bronze
Şöyle söylemek gerekirse bu parayı veren adam yav 6-7 k fazla verip bunu alayım diyebilirLinç yemeyeceksem bir şey sormak istiyorum.
50ye gaming verto 53e gamerock varken sırf rog diye 60a çıkmaya gerek var mı?
Yok bence.Linç yemeyeceksem bir şey sormak istiyorum.
Evet çünkü rog.Linç yemeyeceksem bir şey sormak istiyorum.
Şahsen ben gamerock'ı daha güzel buluyorumŞöyle söylemek gerekirse bu parayı veren adam yav 6-7 k fazla verip bunu alayım diyebilirVe bana göre bu zamana kadar Aorus kartlardan daha güzel çıkan bir kart varsa oda şuan bu. Hayatımda şunun kadar görsel açıdan doyuran bir ekran kartı modeli hatırlamıyorum
Bence de.Yok bence.
Hocam tasarımı dümdüz kart gibi ya iki mavi kırmızı sallamışlar o kadarŞöyle söylemek gerekirse bu parayı veren adam yav 6-7 k fazla verip bunu alayım diyebilirVe bana göre bu zamana kadar Aorus kartlardan daha güzel çıkan bir kart varsa oda şuan bu. Hayatımda şunun kadar görsel açıdan doyuran bir ekran kartı modeli hatırlamıyorum
60 bin liraya hazır sistem alınır be hocam neymiş böyle
Hocam yapmayın. Gamerocka da onune elmas cakması atmışlar derler kalır öyle. Bu işten çıkılmaz. Ben bu kartı çok daha güzel buluyorum. Ve bence fiyatının böyle olması daha fazla satılıyor olmasından kaynaklı. Gruplarda Yurt dışından gamerock getiren görmedim ama sürekli rog geldiğini gördümBence de.
Hocam tasarımı dümdüz kart gibi ya iki mavi kırmızı sallamışlar o kadarGamerock bence bin kat daha iyi ama tabii ki bu kişisel görüş meselesi.
gamerock 4090 pcb kalitesinde biraz sıkıntılı, onun dışında dediğine katılıyorum.Linç yemeyeceksem bir şey sormak istiyorum.
Ya öyle tabi ki hocam da biz çok fakirleştik gerçekten. Ben korona zamanı 1660ti karşı inidirmde 1400 tl ye falan almıştım 3 fanlı. rtx 2080 falan o zaman 3k ya yakındı yine alabiliyorduk. Şimdii maaş 12 en iyi kart 60k60 bin liraya hazır sistem alınır be hocam neymiş böyle![]()
Marka algısı. Apple gibi bir şey asus rogHocam yapmayın. Gamerocka da onune elmas cakması atmışlar derler kalır öyle. Bu işten çıkılmaz. Ben bu kartı çok daha güzel buluyorum. Ve bence fiyatının böyle olması daha fazla satılıyor olmasından kaynaklı. Gruplarda Yurt dışından gamerock getiren görmedim ama sürekli rog geldiğini gördüm![]()
Ah ne varsa eski günlerde vardı hocam şimdi her şey çok zor peçeteye bile zam geldiYa öyle tabi ki hocam da biz çok fakirleştik gerçekten. Ben korona zamanı 1660ti karşı inidirmde 1400 TL ye falan almıştım 3 fanlı. rtx 2080 falan o zaman 3k ya yakındı yine alabiliyorduk. Şimdii maaş 12 en iyi kart 60k![]()