sıvı soğutma kiti yeterlidirAlıntıyı görüntüle
Parçaları satın alırken bu 3 ünden sadece İşlemci Fanı ve Sıvı Soğutma Kitini mi alacağım? Yoksa sadece Sıvı Soğutma Kitini mi?
O şekilde yapacağım. Bu fiyata daha iyisi alınır mıydı sizce?İki bölümden de alabilirsin sorun olmaz. Lakin işlemci fanı bölümünde çoğunluk hava soğutma bulunuyor. Sıvı soğutma kiti bölümünden soğutucunu seçmen daha iyi olur. Sıvı soğutma kiti bölümünden seçersen işlemci fanı seçme, gerek kalmaz. Zaten seçmiş olursun.
Belli bir fiyattan sonra "iyi" kelimesi yerini "prestij" kelimesine bırakıyor.Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata satın aldım. Bu fiyata daha güzel bir kasa var mıydı?
Ben o fiyata daha güzel bir kasa bulurdum.O şekilde yapacağım. Bu fiyata daha iyisi alınır mıydı sizce?
yokAlıntıyı görüntüle
Bu fiyata satın aldım. Bu fiyata daha güzel bir kasa var mıydı?
Hayırlısıyla parçaları da bu hafta içerisinde toplayacağım. Teşekkür ederimBelli bir fiyattan sonra "iyi" kelimesi yerini "prestij" kelimesine bırakıyor.
Kullanım kolaylığı, sunduğu modifikasyon özellikleri gibi bir çok özelliği çok iyi daha önemlisi kasanın prestiji çok yüksek.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun şimdiden üzmez parçalar.Hayırlısıyla parçaları da bu hafta içerisinde toplayacağım. Teşekkür ederim
Normalde kendim kasa toplamayı bilmediğim için tüm parçaları İtopyadan sipariş verecektim ama kasayı aldığıma göre mecbur artık iş başa düştü Vatan PC'ye gidip montaj işlemini yapıyorlar mı diye bir soracağım.Hayırlı olsun şimdiden üzmez parçalar.
Para karşılığında her yerde montaj yaparlar hocamNormalde kendim kasa toplamayı bilmediğim için tüm parçaları İtopyadan sipariş verecektim ama kasayı aldığıma göre mecbur artık iş başa düştü Vatan PC'ye gidip montaj işlemini yapıyorlar mı diye bir soracağım.
Tam bilmiyorsan hiç kurcalama bence de. Ama montajlattığın yerde de yanından ayrılma sakın adamların. Bitene kadar izle montajı.İnşallah ya ben montajlarsam zarar veririm diye korkuyorum