Benim onaylı yazıyor 4 günde yazdı, yalnız geri ödemesi 90 güne kadar uzayabiliyorasus cahsbacki onaylanan var mı. bende hala pending yazıyor 4 gün geçti 5. gündeyim
onaylı yazsın da ödemesini alırız bir şekilde. tribe girdim vallaBenim onaylı yazıyor 4 günde yazdı, yalnız geri ödemesi 90 güne kadar uzayabiliyor
Onaylı yazıyor, gift kısmında da 610 cashback yazıyor. Bence de yatsın da çok önemli değil zamanıonaylı yazsın da ödemesini alırız bir şekilde. tribe girdim valla
Teşekkürleralanlara hayırlı olsun klavye almasam direkt alırdım uyguna geliyor baya
bankaya özel oluyorİş bankası kullanıyorum ben, bıc kodu kişiye özel mi oluyor yoksa bankanın bir tane oluyor herkesin işlemlerinde o mu kullanılıyor
evet o hissi veriyor baya sağlam hissiyatı varDeluxe versiyonunu kullanıyorum. Hazır klavyeler kategorisinde en sağlam klavyelerden birisi olabilir. Klavyeyi alıp birisine vursanız öldürme riskiniz var o kadar sağlam.
Kaliteli olduğunu hisstettiriyorbasış hissiyatı nasıl arkadaşlar memnun musunuz ?
cok sessiz boş basma hissiyatı veriyor mu yoksa kaliteli mekanik hissiyatı yazarken oynarken ben mekanigim diye hissettiriyor mu
Bir kampanya döneminde yani 1/30 ay içinde max 250 tl iade veriyor.Bu nays 210 değil de 70tl indirim yaptı bana nedense? Bir sorun mu var acaba? Alıntıyı görüntüle