Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,979
bankanın SWIFT kodu olması lazımCashback kısmındaki BIC kısmına ne yazıyoruz hocam
bankanın SWIFT kodu olması lazımCashback kısmındaki BIC kısmına ne yazıyoruz hocam
İş bankası kullanıyorum ben, bıc kodu kişiye özel mi oluyor yoksa bankanın bir tane oluyor herkesin işlemlerinde o mu kullanılıyorbankanın SWIFT kodu olması lazım
1280bu klavye 1200 e mi geliyor ?
Hotswap nedir? Lafi gecmisken genel kultur olsun sorayim dedimHotswap olsa düşünmeden alırım. Ancak nedense büyük markalarda çok nadir görülen bir şey bu.
Switclerini değiştirebiliyorsunuz kendinizHotswap nedir? Lafi gecmisken genel kultur olsun sorayim dedim
1 ayda en fazla 250tl cashback veriyor başka bir üründen cashback aldıysan bundan dolayıdır.Bu nays 210 değil de 70tl indirim yaptı bana nedense? Bir sorun mu var acaba? Alıntıyı görüntüle
hocam bu ay içinde başka alışveriş yaptıysanız kart ile ondan dolayı kalan kısmı kadar cashback vermiş. 1800 liralık bir alışverişiniz var sanırım.Bu nays 210 değil de 70tl indirim yaptı bana nedense? Bir sorun mu var acaba? Alıntıyı görüntüle
Evet indirimli diye bu naysı kullanayım dedim. Ee şimdi bu aylık hakkım bitti mi? Daha kullanmayayım mı naysı? Kendi kartım vade farksız 6-9 taksitlerle bölüyor. Ben sırf ucuza gelsin diye naysla ödemiştimhocam bu ay içinde başka alışveriş yaptıysanız kart ile ondan dolayı kalan kısmı kadar cashback vermiş. 1800 liralık bir alışverişiniz var sanırım.
yani internet alışverişlerinde bu ay sonuna kada vermez ama diğer avantajlarından yararlanabilirsiniz, netflix yemeksepeti vbEvet indirimli diye bu naysı kullanayım dedim. Ee şimdi bu aylık hakkım bitti mi? Daha kullanmayayım mı naysı? Kendi kartım vade farksız 6-9 taksitlerle bölüyor. Ben sırf ucuza gelsin diye naysla ödemiştim![]()
Nays 24 saat içinde yatırdı, cashback için klavyenin gelmesini bekliyorum
Nays 24 saat içinde yatırdı, cashback için klavyenin gelmesini bekliyorumas
Asus cashbacki onaylandimi son durum nedirKesin yattığı sürece sorun yok, beceremezsem sizden yardım alabilir miyim bu konuda