Nays 24 saat içinde yatırdı, cashback için klavyenin gelmesini bekliyorumCasbackin geleceğinden emin olsam günler önce almıştım şu klavyeyi
nays cashbacki hızlı yatıyor ama asus cashbacki onaylansa bile 2 ayı bulma ihtimali var yine de onaylandıktan sonra kesin olarak yatıyor asus rog scope deluxe modelinde bana 1 günde yatmıştı şansaCasbackin geleceğinden emin olsam günler önce almıştım şu klavyeyi
Kesin yattığı sürece sorun yok, beceremezsem sizden yardım alabilir miyim bu konudanays cashbacki hızlı yatıyor ama asus cashbacki onaylansa bile 2 ayı bulma ihtimali var yine de onaylandıktan sonra kesin olarak yatıyor asus rog scope deluxe modelinde bana 1 günde yatmıştı şansa
yardımcı olurum başvuruyu tamamladıktan 1 - 2 gün sonra zaten onaylanıp onaylanmadığı mail olarak bildiriliyor ona göre gelip gelmeyeceğini anlarsın onaylanmazsa da iade edersin sorun olmazKesin yattığı sürece sorun yok, beceremezsem sizden yardım alabilir miyim bu konuda
Başvuru için kutuyu açmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir de rrx 3070 ekran kartına kaç pin takmalıyızyardımcı olurum başvuruyu tamamladıktan 1 - 2 gün sonra zaten onaylanıp onaylanmadığı mail olarak bildiriliyor ona göre gelip gelmeyeceğini anlarsın onaylanmazsa da iade edersin sorun olmaz
kutuyu açmana gerek yok dışındaki seri numarasından yapıyosun işlemi , 12 pin takılıyodu yanlış hatırlamıyosamBaşvuru için kutuyu açmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir de rrx 3070 ekran kartına kaç pin takmalıyız
Hazır sistem geldi 8 pin var görünürde, ekrana görüntü gelmiyorkutuyu açmana gerek yok dışındaki seri numarasından yapıyosun işlemi , 12 pin takılıyodu yanlış hatırlamıyosam
dönüştürücüyle 8 de destekliyodu sanırım çok bilgim yok bu konudaHazır sistem geldi 8 pin var görünürde, ekrana görüntü gelmiyor
Türkçe geliyor diye biliyorum, benim yarın elime ulaşıcak gibi. Yarın akşam yazarımBen ürünü aldım da klavye büyük ihtimalle ingilizce gelecek. Tuşlara Türkçe karakter atayabiliyor muyum bilen var mı?
Türkçe geliyorBen ürünü aldım da klavye büyük ihtimalle ingilizce gelecek. Tuşlara Türkçe karakter atayabiliyor muyum bilen var mı?
Evet türkçeTürkçe geliyor diye biliyorum, benim yarın elime ulaşıcak gibi. Yarın akşam yazarım