Neler Yeni

🔥İndirim Asus Rog Strix Tkl Deluxe Nx Gaming Klavye

grw21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Ö
Casbackin geleceğinden emin olsam günler önce almıştım şu klavyeyi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,757
İsim
Kerem Çavuş
Casbackin geleceğinden emin olsam günler önce almıştım şu klavyeyi
nays cashbacki hızlı yatıyor ama asus cashbacki onaylansa bile 2 ayı bulma ihtimali var yine de onaylandıktan sonra kesin olarak yatıyor asus rog scope deluxe modelinde bana 1 günde yatmıştı şansa

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
nays cashbacki hızlı yatıyor ama asus cashbacki onaylansa bile 2 ayı bulma ihtimali var yine de onaylandıktan sonra kesin olarak yatıyor asus rog scope deluxe modelinde bana 1 günde yatmıştı şansa
Kesin yattığı sürece sorun yok, beceremezsem sizden yardım alabilir miyim bu konuda

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,757
İsim
Kerem Çavuş
Kesin yattığı sürece sorun yok, beceremezsem sizden yardım alabilir miyim bu konuda
yardımcı olurum başvuruyu tamamladıktan 1 - 2 gün sonra zaten onaylanıp onaylanmadığı mail olarak bildiriliyor ona göre gelip gelmeyeceğini anlarsın onaylanmazsa da iade edersin sorun olmaz

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
yardımcı olurum başvuruyu tamamladıktan 1 - 2 gün sonra zaten onaylanıp onaylanmadığı mail olarak bildiriliyor ona göre gelip gelmeyeceğini anlarsın onaylanmazsa da iade edersin sorun olmaz
Başvuru için kutuyu açmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir de rrx 3070 ekran kartına kaç pin takmalıyız

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,757
İsim
Kerem Çavuş
Başvuru için kutuyu açmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir de rrx 3070 ekran kartına kaç pin takmalıyız
kutuyu açmana gerek yok dışındaki seri numarasından yapıyosun işlemi , 12 pin takılıyodu yanlış hatırlamıyosam

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
kutuyu açmana gerek yok dışındaki seri numarasından yapıyosun işlemi , 12 pin takılıyodu yanlış hatırlamıyosam
Hazır sistem geldi 8 pin var görünürde, ekrana görüntü gelmiyor

Vegien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emin Ceylan
Ben ürünü aldım da klavye büyük ihtimalle ingilizce gelecek. Tuşlara Türkçe karakter atayabiliyor muyum bilen var mı?

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Ben ürünü aldım da klavye büyük ihtimalle ingilizce gelecek. Tuşlara Türkçe karakter atayabiliyor muyum bilen var mı?
Türkçe geliyor diye biliyorum, benim yarın elime ulaşıcak gibi. Yarın akşam yazarım

Top Bottom