❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Laptobun driverlarını nereden indireceğim yardımcı olurmusunuz? windows 10 pro 64 bit kullanıyorum.

arkadaşlar bilgisayarın maksimum sesi bana çok az geldi. sizce nasıl?

bir de bluetooth hatası alıyorum. asus.un kendi sitesinden driver indirip kurdum fakat düzelmiyor. şöyle bir hata;
Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)
windows 11 kurulu bende . ne yapmalıyım?

arkadaşlar driver sildim tekrar yükledim. yapmadığım şey kalmadı. ama bluetooth çalışmıyor. yardımcı olabilecek var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdaki bir arkadaş bu driver.ı yüklemeyi önermişti.

Bluetooth_ROG_MediaTek_Z_V1.3.16.146Sub1_30244
yükledim ve sorun giderildi. arkadaşı hatırlayamadım ama Allah ondan razı olsun :)

Son düzenleme:
statik elektikten kaynaklı bendede oldu.
Sensörden dolayı. Güvenlik için anakart elektriği kesiyormuş. Biraz bekleyince veriyordur elektriği tedbiren. Kapağı da kapatmak lazim ışık sensörü olduğu için.

arkadaşlar bilgisayarın maksimum sesi bana çok az geldi. sizce nasıl?
Ses gayet iyi . Acaba driver güncellemesi mi gerek belki ondan kısık gelmiştir. Kulaklık takınca da fazla ses veriyor ayrıca diğer laptoplara göre garip.

Aura creator yazılımını yükledim ama kullanılabilir aygıt yok diyor nasıl çözeriz bu sorunu arkadaşlar?

Ekler

• Screenshot_20230428_182920_Gallery.jpg
    Screenshot_20230428_182920_Gallery.jpg
    569.9 KB · Hit: 62
Son düzenleme:
Arkadaşlar tek 8 gb ram ile geliyor 8 gb ram ekleyip dual kullansak fps fark eder mi amd işlemciler de dual kullanmak gerekiyor yaa onun için sordum

16gb ram victus ile karşılaştırma

16gb ram bf 2042 / sen oyuna girip farkı anlayabilirsin karşılaştırıp

8gb star wars bf2

Arkadaşlar tek 8 gb ram ile geliyor 8 gb ram ekleyip dual kullansak fps fark eder mi amd işlemciler de dual kullanmak gerekiyor yaa onun için sordum
Fark eder ama ddr5 ramlerde dual olmasi asiri fark yapmiyormus zaten hizli oluyor sadece hafizanin artmasiyla gelen bir rahatlama olur herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,439
Üyeler
183,836
Son üye
alibekru
Geri