Hocam bende de aynı monitör var ama ben de ışık sızmaları mevcut siz de nasılMonitörden memnunum
Ben de siyah ekran da kenarlardan belli olan bir ışık sızmaları var :/Bugün geldi testleri yaptım bir sorun yok şimdilik. Yıllardır 60hz laptop kullandım biraz değişik geldi açıkçası
Genelde tüm ips monitörlerde ışık sızması az çok oluyor takmayın hiç , aşırı fazla ise monitörün markasına mail atın veya arayın sorunHocam bende de aynı monitör var ama ben de ışık sızmaları mevcut siz de nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de siyah ekran da kenarlardan belli olan bir ışık sızmaları var :/
hocam yani pek anlamadım ama baktım öyle yok gibi duruyor bariz bir ışık sızmasıda yokHocam bende de aynı monitör var ama ben de ışık sızmaları mevcut siz de nasıl
çok azHocam bende de aynı monitör var ama ben de ışık sızmaları mevcut siz de nasıl
Bende almayi dusunuyorum butceme uygun ve guzel geldi
ben şoktaki modeli aldım sırf pivot diye 500tl fazla veremem ilerleyen zamanda masaya sabitlenen ve monitörü pivot yapan ayaklar var onlardan alırım daha iyi olurBunu mu almak mantıklı şok'ta satılan model mi?
Teşekkürlerben şoktaki modeli aldım sırf pivot diye 500tl fazla veremem ilerleyen zamanda masaya sabitlenen ve monitörü pivot yapan ayaklar var onlardan alırım daha iyi olur