Yardım ASUS vs PALİT 5060 Tİ 16GB

ASUS daha yüksek RPM de çalışacaktır 2 fanlı olduğu için, onun haricinde soğutma performansları hemen hemen aynıdır.
siz olsanız ne yapardınız şimdi birazda piyasası olan kartı almakta fayda var gibi ilerisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence palit alın 3 fan olması daha cezbedici olur 2.elde
evet orası da var

siz olsanız ne yapardınız şimdi birazda piyasası olan kartı almakta fayda var gibi ilerisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet orası da var
3 fanlı palit uzun süreli kullanım için daha iyi olur ama kısa süre kullanıp satacaksanız ve yakın fiyattaysa ASUS alırım ben olsam.

3 fanlı palit uzun süreli kullanım için daha iyi olur ama kısa süre kullanıp satacaksanız ve yakın fiyattaysa ASUS alırım ben olsam.
yok ya bir kaç yıl kullanırım diye düşünüyorum

Az önce Asus dual 5060ti 16 gb Trendyolda 23.000 e satın aldım peşin fiyatına 6 ay taksitle. Asus Tuf 5070 e 35 bin 9 ay vadeli alacaktım. Son anda bunu gördüm aldım geçtim. İnşallah mantıklı bir karar vermişimdir.

Az önce Asus dual 5060ti 16 gb Trendyolda 23.000 e satın aldım peşin fiyatına 6 ay taksitle. Asus Tuf 5070 e 35 bin 9 ay vadeli alacaktım. Son anda bunu gördüm aldım geçtim. İnşallah mantıklı bir karar vermişimdir.
link varmı hocam

5060Ti çok ısınmıyor zaten. Asusun termal olarak kötü kartını pek görmedim asus alın geçin bence.

Hocam fan sayısı 2 ve 3 arasındaysa çok kaliteli değilse fark olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri