Atatürk - Enver Paşa fotoğrafı gerçek mi?

Reaksiyon skoru
159
Merhaba,
Bu fotoğrafın gerçek olup olmadığını merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Ekler

• Screenshot_2024-04-07-03-20-37-561_app.revanced.android.youtube-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-07-03-20-37-561_app.revanced.android.youtube-edit.jpg
    334.1 KB · Hit: 550
Gerçek olup olmadığı ile ilgili bir yazı göremedim. Lens'le tarattığımda birkaç yerde gördüm de çok bilindik yerlerde paylaşılmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden gerçek olmadığını düşünüyorsun anlamadım
Merak 😀 + etkileyici buldum, tablo olarak duvara asmalık. Bu yüzden gerçek mi yoksa oynama var mı öğrenmek istedim.

Gerçek olup olmadığı ile ilgili bir yazı göremedim. Lens'le tarattığımda birkaç yerde gördüm de çok bilindik yerlerde paylaşılmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak 😀 + etkileyici buldum, tablo olarak duvara asmalık. Bu yüzden gerçek mi yoksa oynama var mı öğrenmek istedim.
Yok gerçek hocam yani renksizdir belki sonradan renklendirmiş olabilirler

Merhaba,
Bu fotoğrafın gerçek olup olmadığını merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Fotoğraf gerçek hocam. Fakat açık kaynaklardan bilgi bulamadım derinlere inmek gerek. Atatürk ün genç olduğu dönemler, fotoğraf devlet törenine ait olabilir. Fotoğrafın hikayesini İnstagram da İttihat ve Terakki Mensupları sayfasına sorabilirsin. Belki bir ihtimal görüp cevap verirler şansını dene çok merak ettiysen :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri