Ne olursa olsun bu karşı tarafın saygısızca konuşacağı anlamına gelmez. Sen Şeriat istersin ben Laiklik, herkes edep çerçevesinde tartışır ve haddini aşamaz.
Vallahi benimde Müslümanların çoğuna saygım kalmadı. Sırf Laik birisiyim diye Vatan Haini, Din Düşmanı ilan edildiğimi ve küfür edilerek engellendiğimo hatırlıyorum ve en az 30 kere yaşamışımdır. Dediğiniz gibi saygı karşılıklı, her Dinden, her insandan çürük çıkar.
Şunu da belirteyim Kâinatta hiçbir şey kusursuz değildir. (Kadına size değil, yukarıdaki arkadaşa.)
Dünyanın en boş yorumu, neden inancının gerçek olduğuna inandığını açıklayabilir misin? Kusursuz, evrensel ve tüm zamanlara gelen bir din neden günümüzle çakışıyor? Neden günümüze kadar ulaşan tüm dinler benzer davranışları işlemiş? Neden sana göre senin inandığın din gerçek de ilk çağlarda yaşayan insanların dinleri gerçek değil? Müslüman olmayan bir aileden gelip dümdüz inanmadıysan neden müslüman oldun? Ve sana göre insan neden varolmuştur bir amacı var mıdır, varsa nedir? Bunlara cevap verirsen sana bir bu kadar daha soru soracağım, sabırsızlıkla bekliyorum.
İslam Günümüzler Hangi Konuda Çelişiyor? Çelişse Bile Bu İslamın Değil Bizim Yanlış olduğumuzu göstermezmi Sonuçta İnanan Birisi İçin ALLAH tan üstün hiçbir düşünce ve varlık yoktur olamazda bunu yobazlık görüp sadece bilime ( aslında naturalzime ) inanmak Bilimi Dinden bile üstün tuttuğunu gösterir buda o kişinin inancının bilim olduğunu ortaya koyar
Ne olursa olsun bu karşı tarafın saygısızca konuşacağı anlamına gelmez. Sen Şeriat istersin ben Laiklik, herkes edep çerçevesinde tartışır ve haddini aşamaz.
İslam Günümüzler Hangi Konuda Çelişiyor? Çelişse Bile Bu İslamın Değil Bizim Yanlış olduğumuzu göstermezmi Sonuçta İnanan Birisi İçin ALLAH tan üstün hiçbir düşünce ve varlık yoktur olamazda bunu yobazlık görüp sadece bilime ( aslında naturalzime ) inanmak Bilimi Dinden bile üstün tuttuğunu gösterir buda o kişinin inancının bilim olduğunu ortaya koyar
Bu aslında bir düzeni gösterir bunun 20 yaşında olması sağlıksal problem açmasını ALLAH ın düzen olarak yaratmadığının bir göstergesi olamaz
Kızların Adet olamsı gibi bişey bu normal
Hocam o şekilde değilde sanırım insanı kastettiniz.Yani kusursuz insan yoktur dediniz yanlış anlamadıysam.20'lik dişler şuanda insanların hiçbir işine yaramıyor ve yakında çevreye uyum sayesinde kimsede 20'lik diş kalmayacak.Ancak eskiden yiyecekler bu kadar yumuşak değildi ve çok çiğnenmesi gerekiyordu bu yüzden 20'lik dişler o zamanlar çok önemliydi.İnsanlarda bu çekilde çok fazla doğaya adaptasyon var.İster doğaya adaptasyon de ister evrim de.Aynı kapıya çıkıyor zaten.
Hocam o şekilde değilde sanırım insanı kastettiniz.Yani kusursuz insan yoktur dediniz yanlış anlamadıysam.20'lik dişler şuanda insanların hiçbir işine yaramıyor ve yakında çevreye uyum sayesinde kimsede 20'lik diş kalmayacak.Ancak eskiden yiyecekler bu kadar yumuşak değildi ve çok çiğnenmesi gerekiyordu bu yüzden 20'lik dişler o zamanlar çok önemliydi.İnsanlarda bu çekilde çok fazla doğaya adaptasyon var.İster doğaya adaptasyon de ister evrim de.Aynı kapıya çıkıyor zaten.
Bu aslında bir düzeni gösterir bunun 20 yaşında olması sağlıksal problem açmasını ALLAH ın düzen olarak yaratmadığının bir göstergesi olamaz
10 dakikaya cevap vereceğim. Şu kusurları yazayım da
Mesaj otomatik birleştirildi:
1- İnsanlardaki kulak eklemleri gereksizdir. Hareket kabiliyetini kaybetmiş bu eklemler kafatası etrafında bulunur. İnsanların bu eklemelere ihtiyacı yoktur, gereksiz. Darwin Yumrusu deniyor.
2- 20'l yaş dişlerini anlatmıştım zaten.
3- Gözümüzün sağında ve solunda bulunan 3. Göz kapağı kalıntısı. Kuş, balık, kedi gibi canlılarda devam ederken bizde son bulan bir Evrimsel süreçtir. Etkisi varsa belirtin?
4- Erkeklerin Meme uçları. İlk haftalar bebeğim Kromozomları belli olmadığı için çıkıyor, peki neden? Gereksiz.
İstiyorsan daha sayayım, telefondan ancak bu kadar oluyor
Kızların Adet görmesi şarttır. 20'li yaş dişleri ile kıyaslamak saçmalığın daniskası. 20'li yaş dişlerinde sağlıksal problemler çıkması bir kusurdur. Ekran Kartında Driver de yazılım hatası çıkınca nasıl kusur oluyorsa bu da bir kusurdur.
3- Gözümüzün sağında ve solunda bulunan 3. Göz kapağı kalıntısı. Kuş, balık, kedi gibi canlılarda devam ederken bizde son bulan bir Evrimsel süreçtir. Etkisi varsa belirtin?
dostum bana göre evrenin yaratılışı kendi kendine olan bir şey değil bunu yapan bir ilahi güç bu kanıya her hangi bir olayın kendi kendine olmayacağından vardım ayrıca bu şekilde deist olabilirdim ama şu devirde bilimin açıklayamadığı şeyleri 600 lü yıllarda gelen bir ilahi kitap açıklamıştır ve bize yol göstermiştir ayrıca şu düşünce sayesinde de islamiyeti kendime öncü din olarak gördüm kuranı kerimde bize iyiliği doğruluğu dürüstlüğü öğütlüyor bunlara uyarsam sonsuz yaşamda cennet ile ödüllendirileceğim yazıyor ha eğer bunlar düzmece ise sadece doğruyu yapmış olacağım eğer varsa (bana göre var) yapmasaydım cehenneme gidecektim yani islama uyarak kötü bir şey yapmıyorum olsa da olmasa da