Attack on Titan (Shingeki no Kyojin)

Yo, diziler pek güzel gelmiyor. Tarzım da değil.
şakasına dedim zaten dostum :D
her türün kendi kitlesi vardır.mesela,anımeye ön yargım var ama hıc birini izlemedim belki bir gün izleyip bu ön yargımı kırarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de izledim.
Hatta bi aralar pp de walter vardı.
Güzel dizi ama çok abartılıyor
dostum abartılyıor dediğin 20. yüzyılın dizi dünyanın en iyi dizisi seçildi.
kendin beğenemeyebilirsin ama cop oldugu anlamına gelmez.
evet fanları mal bunu herkes bilir daha doğrusu tüm dizilerin fanları ***** ama brbanın biraz daha fazla oldugu için fazla göz önüne geliyor. sevdiği dizilerin kusursuz oldugunu iddia ediyorlar ama kendın izlediğin zaman hataları görünce diziden soğuyorsun. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
her türün kendi kitlesi vardır.mesela,anımeye ön yargım var ama hıc birini izlemedim belki bir gün izleyip bu ön yargımı kırarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum abartılyıor dediğin 20. yüzyılın dizi dünyanın en iyi dizisi seçildi.
kendin beğenemeyebilirsin ama cop oldugu anlamına gelmez.
evet fanları mal bunu herkes bilir daha doğrusu tüm dizilerin fanları ***** ama brbanın biraz daha fazla oldugu için fazla göz önüne geliyor. sevdiği dizilerin kusursuz oldugunu iddia ediyorlar ama kendın izlediğin zaman hataları görünce diziden soğuyorsun. :D
Fanları m*al kelimesi çok doğru sana bakılırsa.

İzleyene kadar kıramazsın: Anime açıkçası kapalı bir kapı gibi.

bakalım boş oldugum zaman saran,daha yeni izlediğim için konu bakımndan kolay bir dizi/film önerir misin.
ha bu arada tsubasayı elbette izledim :D
Dizi/film öneremesem de (film olarak sadece korku ve gerilim izlerim), anime olarak bunu Code Geass'ı, Owari no Seraph'ı falan önerebilirim.

4.Sezon 5.Bölümü izledim güzeldi ama tam yerinde kestiler 🥺😡😡
Lütfen bu konuda spoiler vermeyin, kendim bile izlemedim 4. sezonu. Ya da şu şekilde spoiler verin:

”Z. sezon bölüm X’i izlemediyseniz okumayın

Blabla

şeklinde @leviyunus

Altta Spoiler var
.
.
.

Eren 4.Sezonda Dev Yeteneklerini konusunda fazlasıyla gelişiyor ve yargı dağıtmaya başlıyor 4 yıl aradan sonra reinerin olduğu yere gidip orada deve dönüşüyor ve orada bissürü insan var devler var filan

Son düzenleme:
Altta Spoiler var
.
.
.

Eren 4.Sezonda Dev Yeteneklerini konusunda fazlasıyla gelişiyor ve yargı dağıtmaya başlıyor 4 yıl aradan sonra reinerin olduğu yere gidip orada deve dönüşüyor ve orada bissürü insan var devler var filan
Ln 4. sezondan olduğunu söylesen iyiydi :d.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri