- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Ben de izledim.ben buna kızgınımı atarım abi
Hatta bi aralar pp de walter vardı.
Güzel dizi ama çok abartılıyor
Ben de izledim.ben buna kızgınımı atarım abi
şakasına dedim zaten dostumYo, diziler pek güzel gelmiyor. Tarzım da değil.
dostum abartılyıor dediğin 20. yüzyılın dizi dünyanın en iyi dizisi seçildi.Ben de izledim.
Hatta bi aralar pp de walter vardı.
Güzel dizi ama çok abartılıyor
Fanları m*al kelimesi çok doğru sana bakılırsa.şakasına dedim zaten dostum
her türün kendi kitlesi vardır.mesela,anımeye ön yargım var ama hıc birini izlemedim belki bir gün izleyip bu ön yargımı kırarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum abartılyıor dediğin 20. yüzyılın dizi dünyanın en iyi dizisi seçildi.
kendin beğenemeyebilirsin ama cop oldugu anlamına gelmez.
evet fanları mal bunu herkes bilir daha doğrusu tüm dizilerin fanları ***** ama brbanın biraz daha fazla oldugu için fazla göz önüne geliyor. sevdiği dizilerin kusursuz oldugunu iddia ediyorlar ama kendın izlediğin zaman hataları görünce diziden soğuyorsun.![]()
İzleyene kadar kıramazsın: Anime açıkçası kapalı bir kapı gibi.şakasına dedim zaten dostum
her türün kendi kitlesi vardır.mesela,anımeye ön yargım var ama hıc birini izlemedim belki bir gün izleyip bu ön yargımı kırarım.
bakalım boş oldugum zaman saran,daha yeni izlediğim için konu bakımndan kolay bir dizi/film önerir misin.İzleyene kadar kıramazsın: Anime açıkçası kapalı bir kapı gibi.
Dizi/film öneremesem de (film olarak sadece korku ve gerilim izlerim), anime olarak bunu Code Geass'ı, Owari no Seraph'ı falan önerebilirim.bakalım boş oldugum zaman saran,daha yeni izlediğim için konu bakımndan kolay bir dizi/film önerir misin.
ha bu arada tsubasayı elbette izledim![]()
Lütfen bu konuda spoiler vermeyin, kendim bile izlemedim 4. sezonu. Ya da şu şekilde spoiler verin:4.Sezon 5.Bölümü izledim güzeldi ama tam yerinde kestiler![]()
Spoiler vermem zaten hocam yorumdada bi spoiler vermemeue çalıştımmLütfen bu konuda spoiler vermeyin, kendim bile izlemedim 4. sezonu. Ya da şu şekilde spoiler verin:
”Z. sezon bölüm X’i izlemediyseniz okumayın
”Blabla
şeklinde @leviyunus
TeşekkürlerSpoiler vermem zaten hocam yorumdada bi spoiler vermemeue çalıştımm
Ln 4. sezondan olduğunu söylesen iyiydi :d.Altta Spoiler var
.
.
.
Eren 4.Sezonda Dev Yeteneklerini konusunda fazlasıyla gelişiyor ve yargı dağıtmaya başlıyor 4 yıl aradan sonra reinerin olduğu yere gidip orada deve dönüşüyor ve orada bissürü insan var devler var filan