alınmaz dediler yaPal Express ile geliyor. Gümrük vergisi falan alınmasın
Dipnot geçiyor teslim tarihinde ℅60 olarak. İlk defa yurt dışı alışverişi yapıyorumalınmaz dediler ya
Dipnot geçiyor teslim tarihinde ℅60 olarak. İlk defa yurt dışı alışverişi yapıyorum
Premium bir şey herhalde. Valorant oynuyorum diye aldımNormal mousepadden bir farkı var mı?
sheindemi? 500 tl kargo verceğime kabartmalı mouse pad alırım daha iyiForumda birkaç konu var oradan bilgi edinebilirsin. Link atılmıyor sheinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben şu an dahi alabiliyorum
500 tl kargo vermiyorsun kankasheindemi? 500 tl kargo verceğime kabartmalı mouse pad alırım daha iyi
kargo gümrük ürün 200 tl ye geliyor??sheindemi? 500 tl kargo verceğime kabartmalı mouse pad alırım daha iyi
hocam size 200tlye geldi sanırım kargo garantisini iptal ediyorum 121 puanım var 50tl yapıyor ama 260tlye geliyor eksik yaptığım bir durum mu var?500 tl kargo vermiyorsun kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargo gümrük ürün 200 tl ye geliyor??
hayır her şeyi geçtim 12 sayfa mesaj yazılmış 2-3 gezinsen insanların 200 tl ye aldığını rahatlıkça görüceksin ama onun yerine shein mi 500 tl kargo yorumu yapıyorsun abi bizim millet niye bu kadar okuma yazma bilmiyor kafayı yicemsheindemi? 500 tl kargo verceğime kabartmalı mouse pad alırım daha iyi
kanka 3-4 tane ürün bar mambsnake attack shark ve renkleri her renge göre değişiyor ben siyah attack shark aldım 195 tl ye geldihocam size 200tlye geldi sanırım kargo garantisini iptal ediyorum 121 puanım var 50tl yapıyor ama 260tlye geliyor eksik yaptığım bir durum mu var?
hangi ürünü eklediğinizi atar mısınızhocam size 200tlye geldi sanırım kargo garantisini iptal ediyorum 121 puanım var 50tl yapıyor ama 260tlye geliyor eksik yaptığım bir durum mu var?